Четиримата „консултанти“ във фирма за бързи кредити смачкали Владимир като парцал, заради неблагоразумието да гарантира чужд заем

Наказателната банда, съставена от четирима яки „консултанти“ в айтоския клон на една от фирмите за бързи кредити, смачкали от бой Владимир Павлов в собствения му дом и безцеремонно го изхвърлили като парцал навън. После си тръгнали доволни от свършеното, като обещали да дойдат пак. Насинен и със счупени ребра, след зверския побой, пострадалият мъж останал в къщи по разбираеми причини, вместо да постъпи в болница. .

[caption id="attachment_405294" align="alignright" width="300"]Водачът на банда от фирмата за бързи кредити Водачът на банда от фирмата за бързи кредити[/caption]

Уплашени да не отнесат и те боя, неговите съседи дори не се опитали да се намесят или да алармират полицията. Това разказват пред flagman.bg жители на циганската махала в с. Каблешково, повечето от които са длъжници на същата фирма. Обикновено, когато са нападнати, ромите са единни и се защитават взаимно, но случаят си има обяснение: 57-годишният мъж не е от малцинството, въпреки, че е женен за циганка, пише БЛИЦ.

Водени от своя шеф Кенан Юсеин, „консултантите“ по бързи кредити в айтоския филиал на фирма „Вега 1“, Нуран, Хами и Гюнер пристигнали по тъмно в Каблешково и тръгнали да си събират вересиите. За зла участ на Владимир, той се писал за гарант на комшийката Емилия, взела 800 лв. заем от тази фирма. Безработната жена закъснявала вече с няколко вноски, но предвидливо се покрила, когато получила по пощата заплашителни писма с напомняне.

При вида на неканените гости – „горили“ със стероидни мускули, домакинът едва успял да се скрие в банята, но вратата не устояла на яките мъжаги . Докато шефът Кенан пазел на двора, останалите трима от бандата с юмруци и ритници направили такава „консултация“ на 57-годишния мъж в присъствие на неговите близки, че му натрошили ребрата. После за назидание на останалите длъжници, го изхвърлили като парцал пред дома му и след напомняне да си върне дълговете, с доволен вид се оттеглили.

Полицията се задействала едва на следващия ден и биячите са вече в ареста. Фирмата е само една една от многото, разчитащи да печелят безбожно много пари от невежеството и безизходицата, като раздават бързи кредити на очевидно неплатежоспособни хора. Нали сме „пазарна икономика“ - всеки опит да се сложат юди на тези наглеци, със сигурност ще срещне яростна съпротива, коментират в мрежата безумната ситуация около институциите, раздаващи бързи кредити и увеличаващия се брой техни жертви.

ww.youtube.com/embed/DsLEcrXOP1k?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen>