Станишев и Моника свиват семейно гнезденце в Брюксел!

Станишев и Моника свиват семейно гнезденце в Брюксел!
5 (100%) 1 vote

Моника вече се оглежда за подходящо семейно гнезденце в Брюксел!

Живот зад граница ще има най-вероятно за семейство Станишеви след изборите на кандидати за европарламента. Такива са намеренията на благоверната на Сергей Станишев – Моника. Това било отдавнашно желание на съпругата на червения лидер на Столетницата. Тя искала да заживеят със семейството си в Брюксел.

Дори за целта Моника Станишева се оглеждала за къща в столицата на Белгия. В нея съпругата на червения народен представител искала да създаде кантора, в която да привлече бивши представители на Европейския парламент.

Моника Станишева вече търси къща в Брюксел за семейството си

Моника Станишева вече търси къща в Брюксел за семейството си

Моника Станишева много драпала да заживеят извън граница. Съпругът й също бил навит, ако партията му не спечели заветното първо място на евроизборите. Ако се окаже, че омразният му конкурент, партия ГЕРБ грабни повече вотове за евро избраници, тогава Станишев също имал намерение да емигрира зад граница.

За целта още от сега Сергей Станишев се е съсредоточил най-вече в длъжността на председател на евросоциалистите. За това му намерение споделиха близки до средите на депутата. Дори Сергей Станишев се оглеждал за млад, перспективен кадър, който да го замести на лидерската му позиция на своята партия в България.

Във върховете на управляващата партия в момента усилено се говори, че Станишев ще предаде поста на друг, ако той забегне в Брюксел. Защото идеята изобщо не му била чужда. Ако приеме това решение, Сергей Станишев ще гарантира на себе си, Моника и семейството си едно по-спокойно бъдеще. А и ще бъде далеч от политически интриги и скандали, на които почти ежедневно е подложен в родината си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Станишев и Моника свиват семейно гнезденце в Брюксел!”

  1. Palavo Bebe

    апр. 10. 2014

    Най големия позор на родителите си – да го пита майка му.. Кой е направил децата на моника….. И той незнае кой е бащата на децата му- моника каза , ако живеехме в америка и сергейчо искаше нрак с мен властите там щяха да го изгонят от там … Некумсумиран брак- и това го казва моника- серГей кои предложи пеевски, вече има и втори въпрос … Кой ти направи децата , кажи гейчо

  2. Стоян Ангелов

    апр. 11. 2014

    Има всякакви с различна ориентация и това си е семейна работа, не е това проблема. Проблема е, че обществото е толкова наивно, че за 23години избра повтаряйки грешките си за премиери, гейове, цигани, чужди граждани и коалиции с напълно противоположни идеи. Например царисти-комунисти. Комунисти-етн. турци-националисти. Парите и власта правят невъзможни коалиции, на гърба на простите им електорати.

Добавете коментар