Румен Йончев каза кога ще падне правителството

Гласувайте за статията

Румен Йончев, познат като първият депутат на Бареков в настоящия парламент е готов за предсрочни избори

Румен Йончев похвали новата си партия, че гарантира един ден живот на НС след евроизборите.

Росен Петров мъдро да сподели в ефир, че съратниците му в парламента ще свалят правителството само ако народът гласува доверие на „България без цензура”. Те обаче не смятат да се занимават с благоразумна предизборна кампания и направо обещават да прекратят работата на Народното събрание след изборите за депутати в европейския парламент.

Народният представител Румен Йончев, който като член на „Земеделски народен съюз“ влезе в със съглашателство с „България без цензура” обяви, че той и другите двама от хората на Бареков в НС са гарант, че то ще функционира до 25 май.

Тъй му рече Бареков

Тъй му рече Бареков


Той заедно бегълците от ГЕРБ Светлин Танчев и Красимир Стефанов вече без притеснение заявяват, че изразяват позициите на коалицията „България без цензура“ в настоящия парламент.

Николай Бареков и без друго се хвали постоянно, че кворумът зависи вече не от „Атака” (и по-специално хулиганстващият Волен Сидеров), а от неговите хора. За беда, тъкмо националистите и ГЕРБ прецакаха нормалния ход на парламентарната дейност днес, а депутатите на ББЦ с нищо не успяха да помогнат на заседанието да се осъществи.

Румен Йончев обаче го удари на разсъждения и оправдания – понеже мнозинството не е само на „България без цензура“, няма как да влияят върху работата на парламента. Но пък ако искали управляващите да продължат да работят, просто трябвало да си стоят на местата.

Той потвърди, че гарантират живота на 42-то НС поне до 26 май – деня след евровота. След това щели „да се разберат” за кога да се организират предсрочните избори.

Румен Йончев смята, че парламентът няма особено бъдеще, но не трябвало да се разиграват такива схеми с кворума и очакванията на обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

9 коментара to “Румен Йончев каза кога ще падне правителството”

 1. Трябва да гласуваме доверие на патриотите от ББЦ и ВМРО, чиято кауза е България!

 2. Росен

  апр. 10. 2014

  Предсрочни избори, всички стари муцуни да си ходят.

 3. Алек

  апр. 10. 2014

  Само ББЦ е алтернативата!

 4. Новатори

  апр. 10. 2014

  Време е това правителство да си ходи и да има предсрочни избори. На тях трябва да разкараме статуквото и да изберем коалицията на ББЦ, тъй като само те ни гарантират излизане от неуспешния преход.

 5. Ради

  апр. 10. 2014

  Само коалицията на България без цензура може да ни измъкне от блатото, в което ни натикаха ГЕРБ, БСП и ДПС!

 6. Сотир

  апр. 10. 2014

  Този път от нас зависи да променим нещата. Дано успеем ад направим правилния избор.

 7. Време му е да пада това измислено правителство

 8. truli

  апр. 10. 2014

  izob6o ne vi li4i 4e ste draska4i na Brekov

 9. Това правителство е очевидно, че не работи. За това е време за предсрочни избори!

Добавете коментар