Чочо Попйорданов ще бъде главно действащо лице във филм, подготвен от баща му Иван

Чочо Попйорданов ще бъде увековечен в книга и филм, автор на които е баща му Иван Попйорданов. Книгата за обичания актьор, който почина нелепо преди близо година, навръх Великден, е озаглавена "Писма до сина ми Чочо". В нея баща му ще разкаже в епистоларна форма за живота на сина си - от детството през студентските му години и следването във ВИТИЗ до превръщането му в звезда в киното и театъра.

[caption id="attachment_405150" align="alignleft" width="300"]Чочо Попйорданов ще бъде увековечен във филм и книга Чочо Попйорданов ще бъде увековечен във филм и книга[/caption]

Филмът за Чочо Попйорданов ще види бял свят през май и според Иван Попйорданов, той ще покаже отишлият си секссимвол в напълно нова и непозната светлина. Във филма почерненият баща е използвал много семейни снимки, истории, а също и кадри от филми постановки с участието на Чочо Попйорданов. Най-голямо любопитство за феновете ще представляват непоказвани до момента кадри на Чочо заедно с майка му - покойната детска докторка Катя, която почина само месец преди сина си.

Припомняме ви, че Чочо Попйорданов почина преди почти една година - на 5 май, навръх Великден след лошо падане на Боянските гробища, където е бил на гроба на майка си. Премиерата на "Писма до сина ми Чочо" ще бъде на 12 май от 18 часа в Народния театър, където звездата игра до последно.

На 11 юни тази година Чочо Попйорданов трябваше да навърши 50 години, предават от ПИК.