Мистерия: Разведената Стоянка е изчезнала от две седмици!

Мистерия: Разведената Стоянка е изчезнала от две седмици!
5 (100%) 2 votes

Семейството на изчезналата Стоянка е в състояние на шок!

48-годишна жена от Карлово изчезнала напълно мистериозно преди две седмици. Всички са в шок, а от изчезналата Стоянка Дудекова няма и следа. Тя не е говорила с никой. Нито роднини, близки или приятели не знаят за нея абсолютно нищо. Карловчанката не е звъняла и на двете си деца. Тя има дванадесет годишно момче и момиче на седемнадесет години.

Изчезналата жена е работила в цех за автомобилни инсталации. Производственото предприятие е позиционирано в индустриалната част на градчето на Левски.

Изчезналата Стоянка хвърли близките си в шок, децата й умират от притеснение

Изчезналата Стоянка хвърли близките си в шок, децата й умират от притеснение

Преди четиринадесет дни Стоянка излиза от дома си в нормално време, за да се качи на служебния си автобус до местоработата си. Оттогава тя е изчезнала. Не е хванала рейса, твърдят нейни колежки. Била е облечена в маслено зелено кожено яке, с черен панталон , обувките й също са в черен цвят.

Според близки и роднини изчезналата жена не страда от психично заболяване, няма големи кредити или някакви тревоги и притеснения. Тя е разведена от една година, но бившият й мъж е оказал цялостна подкрепа на полицията. Той също не знае нищо относно обвитото в пълна мистерия изчезване на екссъпругата му.

Полицията работи по няколко предполагаеми версии. От районното управление молят гражданите, ако нещо знаят по случая да информират най-близкото поделение. Всеки, който знае нещо за изчезналата Стоянка може да звъни на следните телефони: 0335 93020 или на телефон 112.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар