Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия с нож

Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия с нож
5 (100%) 1 vote

Двойничка на Анджелина Джоли принудила мъжа да преспи с нея

Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиметров шофьор в Румъния и го принуди да преспи с нея. Куриозната случка е съвсем реална и се е разиграла още през 2012 година в столицата на съседката ни Букурещ. Бакшишът Николае Стан, на 35 години, бил спрян от непозната жена, която, по думите е, била съвършена двойничка на Анджелина Джоли.

Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия

Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия

Тя се качила в колата му и го помолила да я закара до дома й. Когато стигнали, непознатата поискала от Николае да се качи с нея до апартамента й, за да й помогне с багажа. Когато стигнали там обаче 31годишната жена извадила десетсантиметров нож и го принудила да влезе вътре, където да задоволи желанието й. Бакшишът разказва, че нямал избор и се подчинил, уплашен за живота си. След третия сеанс обаче успял да се измъкне и да се заключи в една от стаите на апартамента, от където се обадил на полицията.

Органите на реда пристигнали незабавно и задържали палавата двойничка на Анджелина Джоли. В последствие съдът я призна за виновна и я осъди на пет години затвор, които бяха намалени на 4. Тя обаче и до днес твърди, че е невинна и че всъщност тя е станала жертва на Николае, предават от bnews.bg, цитирани от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар