Двойничка на Анджелина Джоли принудила мъжа да преспи с нея

Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиметров шофьор в Румъния и го принуди да преспи с нея. Куриозната случка е съвсем реална и се е разиграла още през 2012 година в столицата на съседката ни Букурещ. Бакшишът Николае Стан, на 35 години, бил спрян от непозната жена, която, по думите е, била съвършена двойничка на Анджелина Джоли.

[caption id="attachment_405076" align="alignleft" width="300"]Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия Двойничка на Анджелина Джоли нападна таксиджия[/caption]

Тя се качила в колата му и го помолила да я закара до дома й. Когато стигнали, непознатата поискала от Николае да се качи с нея до апартамента й, за да й помогне с багажа. Когато стигнали там обаче 31годишната жена извадила десетсантиметров нож и го принудила да влезе вътре, където да задоволи желанието й. Бакшишът разказва, че нямал избор и се подчинил, уплашен за живота си. След третия сеанс обаче успял да се измъкне и да се заключи в една от стаите на апартамента, от където се обадил на полицията.

Органите на реда пристигнали незабавно и задържали палавата двойничка на Анджелина Джоли. В последствие съдът я призна за виновна и я осъди на пет години затвор, които бяха намалени на 4. Тя обаче и до днес твърди, че е невинна и че всъщност тя е станала жертва на Николае, предават от bnews.bg, цитирани от ПИК.