Малък Тошко взриви с коментари! (ВИЖТЕ ГИ ТУК)

Малък Тошко с явен присмех съм бившия премиер Бойко Борисов
0

Малък Тошко както винаги се изказа страшно колоритно!

Много красноречиви оценки дава малък Тошко на ситуацията в страната и политическите мъже, които я управляват. Негативизмът на внукът на Тодор Живков e насочен най-вече към бившия министър-председател на България Бойко Борисов. Знае се, че в далечното така наречено социалистическо време експремиерът е бил бодигард на Първия в страната. Според наследника му Бойко Борисов не е правил нищо повече от това да разтрива ушите на своя господар. Роля едновременно много уникална, но и „важна” за бъдещия просперитет на неговия пазач.

Затова малък Тошко цитира приятеля си, общественика Вени Марковски, че положението в страната ни отива от зле към по-зле и няма шанс нещата да се оправят. Напротив. Според наследника на Тодор Живков сегашният премиер Пламен Орешарски е много тесен специалист. Безспорният факт, че е участвал в много от политическите партии у нас не е признак, че той е много вещ познавач на нещата.

Малък Тошко с явен присмех съм бившия премиер Бойко Борисов
Малък Тошко с явен присмех съм бившия премиер Бойко Борисов

Много остри стрели Тодор Славков отправи и към бившия премиер Бойко Борисов. Като го изолира в неговите изцепки, че той е един обединител на нацията, малък Тошко го застреля с безспорните аргументи, че той не може да оправи своето собствено семейно положение, камо ли хала на държавата ни. Синът на Батето дори изпаднал в екстаз, че съпругата на държавния ни глава не можела да диша Бойко Борисов. Жената на президента Плевнелиев е много издигната в очите на малък Тошко за това, че въпреки поста, който заемал съпруга й тя не си променила мнението относно Борисов още по времето, когато той беше на власт.

По темата ще я бъде ли Столетницата, Тодор Славков е е повече от категоричен. Той дори заяви, че въпреки разногласията и конфликтите, които я тресат той харесва и двамата в опоненти Георги Първанов и Сергей Станишев.

За Тодор Славков Мая Манолова е доказан специалист и безспорен авторитет. Червената депутатка според наследника на Тодор Живков води в класацията на читавите народни представители. Не били за подценяване и тези представителки на нежния пол, които членували в партия „Атака”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.