Куриозно зрелище! Ромчета се мъчат да откраднат… книги! (Снимки)

Куриозно зрелище! Ромчета се мъчат да откраднат… книги! (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Куриозно зрелище събра цял куп очевидци, които се дивяха на случващото се

Куриозно зрелище истински разсмя част от хората, намиращи се в София вчера през деня. Малки циганчета са се опитали да откраднат кашон с… книги! Случката се е разиграла на ъгъла между улица „Пиротска“ и булевард „Христо Ботев“ в столицата посред бял във вторник.

Куриозно зрелище насред София

Куриозно зрелище насред София

Очевидци са станали свидетели как група от ромчета нападат възрастен клошар и се опитват да отмъкнат кашона му, който е пълен с книги. Свидетел на въпросното куриозно зрелище е успял да направи снимки на случващото се и разказа пред БЛИЦ какво точно са видели очите му. Циганчетата се нахвърлили като глутница върху бездомника и се опитали да отмъкнат книгите му.

Мъжът обаче не се дал толкова лесно и започнал да брани кашончето си с ритници и шамари. В крайна сметка ромчетата избягали, а сред очевидците веднага започнаха да се пускат шеги, че за пръв път виждат хора с ромски произход да се мъчат да крадат книги. Разбира се, най-вероятно целта на набеза им е била да предадат книгите за вторични суровини, а не да се образоват, коментират потребителите.

Цялото куриозно зрелище се е случило навръх Международния ден на ромите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар