Банкнота със странен надпис търси своя стопанин (СНИМКА)

Банкнота със странен надпис търси своя стопанин (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Банкнота от два лева провокира въображението на хората през, чиито ръце преминава

Банкнота от два лева развълнува онлайн читателите и хората, през чиито ръце е минала.

Ако не ви стигат парите, и болезнено преживявате раздялата с тях, със сигурност историята ще ви прозвучи до болка познато. Една уж най-обикновена банкнота от два лева вече е известна в мрежата.

Не че някой някъде е разкрил пак ужасни символи, които ни влияят на подсъзнанието, а и с нея не можеш да си купиш кой знае какво…Стига да не ти е последната!

Такъв е случаят и с тази, за която разказват от Петел.бг. Въпросната банкнота е вече стара, захабена и единственото, което би я отличило от останалите в портфейла ви е надписът: „Ти ми беше последната”.
banknota
Надписът изглежда и трогателно и смешно. Мнозина познават болезненото чувство да си искрен като казваш: „Нямам пукнат лев”. Други се забавляват като си изписват номерата на телефоните или послания (макар да е незаконно) с надеждата един ден белязаната банкнота да се върне при тях.

Всяко от предположенията чия е надписаната двулевка може да бъде началото на една забавна история, достойна дори за сценарий. Надеждата на човека, който е разказал пръв за въпросната банкнота, е тя да достигне по най-бързия начин до човека, който се нуждае най-много от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар