Митьо Очите става основен акционер в ЦСКА?

Митьо Очите става основен акционер в ЦСКА?
4 (80%) 2 votes

Митьо Очите обмисля да купи 400 хиляди бройки от акциите на червения отбор, гърмят онлайн медии

Митьо Очите е на път да стане основен акционер в ЦСКА. Бившият наркобос обмислял да купи 400 хиляди бройки от акциите на червения клуб, което автоматично ще го превърне в главно действащо лице при вземането на решения за съдбата на отбора. Поне такава информация се появи в онлайн изданието e-burgas.com, видяха от БЛИЦ.

Митьо Очите обмислял да купи акции на ЦСКА

Митьо Очите обмислял да купи акции на ЦСКА

Според медията Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите твърдо е решил да купи по-голямата част от ценните хартийки, които вече са на борсата. проста сметка показва, че за се сдобие с желаната бройка от 400 хиляди акции, Митьо Очите ще трябва да се бръкне с 1,2 милиона лева, тъй като цената на една акция е 3 лева.

Все още липсва официално потвърждение или опровержение на появилата се информация. От Борисовата градина не отрекоха, че ако Митьо Очите желае да закупи такъв голям брой акции, има възможност да го направи. „Всеки има право да си купи колкото на брой акции желае“, категорични са от клуба.

От там обаче не скриха, че поне за момента липсва информация за подобна крупна покупка. Както знаете, преди няколко дена футболният ЦСКА пусна на борсата пакет от акциите си на обща стойност три милиона лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар