Волен Сидеров официално на съд заради удар срещу полицай

Волен Сидеров официално на съд заради удар срещу полицай
5 (100%) 1 vote

Волен Сидеров ще отговаря за действията си, предизвикали боя във Варна

Волен Сидеров официално ще бъде изправен пред съда заради действията си на летище Варна, които предизвикаха международен скандал. Малко по-рано днес от Софийска градска прокуратура са внесли в съда обвинението срещу Волен Сидеров.

Волен Сидеров ще се изправи пред съда

Волен Сидеров ще се изправи пред съда

Лидерът на Атака е обвинен в извършването на непристойни действия, които грубо нарушават обществения ред и демонстрират неуважение към обществото като цяло. Освен всичко това, Волен Сидеров е обвинен и в оказана съпротива на органите на реда след като се доказа, че действително е ударил полицай.

Както знаете, на 6 януари тази година Волен Сидеров отправи обидни реплики към Стефани Дюмортие, гражданка на Франция. Жената е категорична, че с нищо не е предизвикала подобно отношение към себе си като единственото, което е направила, е да помоли националиста да говори малко по-тихо. Това се е случило по време на полет от София за Варна.

При кацането в Морската столица Волен Сидеров е продължил с арогантното си поведение, като е ударил в лицето с юмрук полицая Костадин Колев, нанасяйки му лека телесна повреда, припомнят от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар