Амбициите на Владимир Путин стигат до Балканите

Амбициите на Владимир Путин стигат до Балканите
5 (100%) 1 vote

 Путин се виждал на чело на империя, която се простира до Босна

Путин криел амбиции и стратегии като на Адолф Хитлер. Началото на пътя му започвал от Украйна и щял да приключи на Балканите.

Руският държавен глава кроял за завладее „барутния погреб на Европа”, твърдят от Ти Ес Ен. Украински специалисти предвидиха, че Владимир Путин се цели не само в това да заличи границите между Русия и Украйна.

След „референдума” в Крим следвала окупация на цялото украинско Черноморие. Първо източните градове Донецк и Луганск трябвало да поискат автономия, след това ключовото пристанище Одеса и други по-малки щели да обявят независимост.

Целта била веднага след това да „сложат оръжие” пред Кремъл и да поискат присъединяване към Майка Русия. Но да се обезкръви Украйна като я лиши от приходи чрез туризъм, корабоплаване и търговия, защото няма да има излаз на море, не е целият пъклен план на Владимир Путин.

Мнозина експерти прогнозират анексия на Молдова, което да улесни достъпа на Кремъл до Румъния. Това не е просто абсурден сценарий или поредната история за диктатор с имперски амбиции. Владимир Путин като бивш кадър на КГБ си позволявал да твърди пред публика, че Букурещ може да бъде превзет с един танков удар.

Румънците не можели да се надяват на подкрепа от балканските си братя. Сърбите открай време симпатизирали на Владимир Путин, а и пазели още споменът за удара на НАТО върху Белград.

Голямата руска мечта - от ченге в КГБ да се превърнеш в император

Голямата руска мечта – от ченге в КГБ да се превърнеш в император

Лорд Пади Ашдаун вижда бъдещето на Сърбия като отправна точка за окупацията на съседната Босна и Херцеговина. „Който контролира Босна – контролира света“, твърди поддръжникът на британския премиер Дейвид Камерън.

Аналогията между неуспелият художник Адолф Хитлер и Владимир Путин не са нито преувеличени, нито са метафорични. Историята помни как фюрера се опита да подчини света само две години след като Берлин прие олимпийците през 1936 г. Специалистите дори твърдят, че Владимир Путин е далеч по– експедитивен и от Хитлер. Олимпиадата в Сочи едва свърши и политическата карта на Европа вече се променя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Амбициите на Владимир Путин стигат до Балканите”

  1. sim

    апр. 09. 2014

    Глупава поръчкова статия писана от овца която е забравила да упомене че НАТО под предлог за внос на демокрация е виновен за милиони загинали или бедстващи хора, редици страни са в руйни, янките имат стотици незаконни бази и т.н. и т.н.

    и на края са изкупили на килограм правителства и интелектуалци като въпросната овца авторка на тази статия, хора които отдавна не олицетворяват народа и страната си, бееееее овцо

Добавете коментар