Пипнаха Волен Сидеров и ко на шопинг в Будапеща (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Волен Сидеров вече слушка, когато е в „чужденеция” и се държи като редови турист

Волен Сидеров вече е послушен зад граница.

Вместо да вдига грозни скандали със сервитьори и управители на баровски ресторанти, или да разплаква стюардеси и пътници в самолети, лидерът на „Атака” кротко и почти незабележимо странства зад граница.

След като последното му приключение (на летище „Варна”) го държа в епицентъра на общественото внимание и насъска прокуратурата срещу него, Волен Сидеров престана да си разиграва коня както иска.

Вчера стана известно, че дължи една прилична сума за обезщетение на Яне Янев, а го очакват и още дела, ако засегнатите като клана Халваджиян си изпълнят заканите.

Вече никой не го брои за основен стълб на кабинета или „златен пръст” в Народното събрание. Освен това, социологическите проучвания показват ужасни резултати за „Атака” на евроизборите. За това няма нищо чудно във факта, че Волен Сидеров вече не демонстрира величие нито у нас, нито зад граница.

Доказателство за това са папарашките снимки на наши туристи, публикувани на сайта mirogled.com.

Родни екскурзианти от Перник решили да посетят Унгария през пролетта. Наред с местните забележителности обаче се натъкнали и на Волен Сидеров. Лидерът на „Атака” отново не се движел сам по улиците, но вместо „орки” го ескортирали дясната му ръка – Десислав Чукалов и колежката им Миглена Атанасова.
siderov
Триото явно е излязло на шопинг, ако се съди по подаръчната торбичка в ръцете на Волен Сидеров. Това обаче не е за критикуване, щом се държи прилично и не излага българските институции и държавата като цяло. Дори се оказа, че визитата му в Будапеща има и патриотична мисия.
volen siderov
Той и ръководството на „Атака” се видели с представители на републиканското самоуправление и разисквали проблемите на българското малцинство в Унгария. Екипът на Волен Сидеров със задоволство установил, че и българчетата, и унгарските им връстници учат езика ни в културния ни център в Будапеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар