Петното пак заплашва журналисти. Бареков му плащал (ВИДЕО) Преглеждания: 4368

0
5/5 - (1 vote)

Петното твърди, че бившият му съратник Йордан Бонев лъже и че симпатизира на Борисов

Петното пак заплашва журналистки и създава скандали от ареста.

Бисер Миланов не може да се разбере с бившия си съратник Йордан Бонев. Двамата нямат пари да плащат наема на софийската си хазяйка, но твърдят, че буквално са ги затрупвали с пачки. Петното получавал 50-60 бона от Бареков, дясната му ръка пък твърди, че Бойко Борисов им предлагал половин милион да катурнат правителството. „Пари като вестници”, както казваха гангстерите от зората на демокрацията.

Бисер Миланов пак се зае с любимото си хоби да заплашва журналистки и да реди по интервюта как ще воюва срещу националните предатели.

Той и Мария Цънцарова имат „предистория” – той я заплаши, а прокуратурата се самосезира и той попадна в ареста. Двамата обаче пак се срещнаха. Петното поиска да се чуе и неговата дума след като Йордан Бонев продължи да пуска в публичното пространство и пред парламентарна комисия твърдения, че Бойко Борисов им предлагал половин милион, за да радикализират протестите и да свалят правителството.

Петното не само не изглежда смирен и подтиснат, че отново лежи в ареста, но и не е простил на старата си познайница Мария Цънцарова. Един от водачите на движение „Свобода” се размечта МВР да е в ръцете му и да я даде на полицейски отряд „Кобра”.

Пред нея и пред колежката й от Нова – Марина Стоименова той потвърди, че се е срещал с Бойко Борисов в Банкя, но не е взел и лев от него. Бисер Миланов обаче призна, че е получавал пари от заклетия враг на екс премиера. Николай Бареков общо около 50 000 лева . Петното наивно помислил, че го наемат за охрана, защото „никой не е в състояние да ме купи.
petnoto
По това време лидерът на „България без цензура” не показвал политически амбиции. Променил отношението си и настоял да не идва на протестите му.

Петното се изкара ключов политически играч. Давали му няколко милиона, за да се оттегли тихо и кротко от центъра на вниманието. Той обаче искал да се бори за чиста и свята република. Щедрите му спонсори останаха неназовани, но Бисер Миланов предполага, че са олигарси.

Виж Петното отново в стихията си във ВИДЕОТО ТУК и:

Публикувай by Тази сутрин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.