Възстановявам се след тежко боледуване с капките Хепавитал

Гласувайте за статията

Тази зима имах тежко боледуване – поне два пъти изкарах грипа, а и настинах – от три възможни месеца поне два съм била с температура

Капките Хепавитал са по-добри от лекарстватаБеше просто ужасна зима. Заради болестите и най-вече – заради високата температура, трябваше да изпия много хапчета и антибиотици. Заради тях не само, че не се оправих, но си влоших още повече здравето, и най-вече състоянието на черния дроб. Когато отидох на лекар, той ми каза, че съм била на сантиметър от медикаментозния хепатит. Просто съм имала късмет и навреме съм потърсила помощ.

ХепавиталНе знам защо, но след като се прибрах у дома, реших да не се лекувам с хапчетата, които ми бяха изписани за черния дроб. Взимах ги само сутрин, а през останалото време си оправих хранителните навици. Започнах и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, които нямат грам химия в тях и всъщност са само от билки. За около два месеца ги взимах, може и да са три, но си взех две опаковки. Веднага след като изпих втората аз забелязах подобрението. Кожата ми вече не беше сивкаво-жълтеникава.

Онова, което ми направи най-голямо впечатление беше, че успях да изкача за отрицателно време стълбите до седмия етаж, където живея, а преди ползвах само асансьор. Все едно някакъв товар падна от мен. Капките Хепавитал действително изкараха от мен всичката шлака, всичко вредно и опасно за здравето ми. Знам, че не съм съвсем възстановена, но ми престои още едно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, след което се надявам на добри резултати от изследванията. Сигурна съм, че ще е така, защото се чувствам много по-добре, отколкото преди да се разболея.

Минка Ангелова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар