Отрочето на Сретен Йосич издаде нова информация за него

Отрочето на Сретен Йосич издаде нова информация за него
5 (100%) 1 vote

Първородният син на сръбския топ-мафиот Сретен Йосич разполага с надеждна информация, че скоро ще срещне баща си на свобода

Николай – най-големият сред тримата сина на Сретен Йосич, днес се подвизава в гръцката столица и заляга усилено над науките, разкрива БЛИЦ. По повод на решението, произнесено от сръбски съд наскоро, пред българската медия отрочето на Сретен Йосич издаде нова информация за таткото. Младежът не крие задоволството си, че съвсем скоро ще срещне баща си на свобода. Известен сред балканския ъндътграунд като Йоца Амстердама, сръбският наркобос бе напълно оневинен от сръбски магистрати за терористичния акт през 2008-а година.Тогава в гр. Загреб от бомбата, заложена под автомобила на Иво Пуканич, загина известният разследващ журналист и негов колега. Те бяха на крачка от разкрития за връзките на висши български политици с мафиота.

Отрочето на Сретен Йосич издаде нова информация за него

Отрочето на Сретен Йосич издаде нова информация за него

„Баща ми  беше натопен!…“ – споделя младежът. От няколко години Николай Йосич живее разкошно в Атина, където усвоява тайните на бизнеса в частен колеж под ръководството на преподаватели от Харвард.

Младежът споделя за БЛИЦ, че независимо от кризата, все пак в Гърция живее по-спокойно от родината си.  Не е постоянно във фокуса на медиите и купонясва както всички останали богаташки деца –  с яхти, бързи коли. За всеки случай в  мрежата и за непознати, той е Nicos Akab  и трудно може да се свърже със Сретен Йосич.

За скандалните връзки на бащата синът признава – “ бизнесът“ и семейството винаги са били две различни неща за сърбина. В Българие си има доста познати и не е чудно, че сред тях са щерката и синът на разстреляния Бай Миле.  Иначе  не знае нищо за политици, дрога или пране на пари.  Синът на Сретен Йосич е убеден, че баща му е изкупителна жертва на правосъдието и скоро ще излезе на свобода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар