Слави Трифонов ще възпее Янев след това, което постигна срещу Волен Сидеров Преглеждания: 9324

Слави Трифонов ще се зарадва на новината
1
Оценете този post

Слави Трифонов може да се каже, че ще остане доволен, след като узнае за новината на деня – Яне Янев осъди Волен Сидеров за обида и клевета, заради което сега лидерът на „Атака“ ще си плати скъпо

Преди време Волен Сидеров осъди Слави Трифонов за това, че в неговото шоу го показваха в образа на Адолф Хитлер. Сега настъпи часът на разплатата, макар удоволствието да не е напълно, тъй като в случая Яне Янев е успял да осъди на свой ред националиста за клевета и редица обиди, които Сидеров му отправя на 3 юни миналата година, част от епитетите, които той използва срещу лидера на РЗС са „лумпен“ и „измекяр“.

Слави Трифонов
Слави Трифонов ще се зарадва на новината

Така на 14 март 2014 г. Софийски градски съд взема решение по делото в полза на Яне Янев, осъждайки Волен Сидеров да му плати обезщетение от 50 хиляди лв., както адвокатския хонорар и разходите по делото, които са 4500 лв., с което общата сума, която националистът трябва да плати набъбва на 54 500 хил. лв. За победата по делото бе изнесена същата информация и от пресцентъра на РЗС, за да не се спекулира, а това също така бе повод да се отправи закана към всеки, който си позволява да обижда и клевети Яне Янев и хората му, че може да последват съдбата на Сидеров в съда, следят информационния поток. Те дори може да си го превърнат в средство за изкарване на пари, тъй като често пъти от шега срещу лидера на РЗС, някои хора преминават и към по-груби нападки срещу него, а сега се вижда, че това може да им излезе солено. В случая за соленото на Волен Сидеров един от хората, който ще се зарадва много от новината определено ще е Слави Трифонов и екипът му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
 1. Цецо с 6-те казва

  Браво Волене,с теб сме!
  Това е на първа инстанция,до трета ще падне обвинението.
  А Слави го е яд,понеже го осъди Сидеров!
  Слави е маша на Борисов!Негов солташак.
  Мекотело с една дума.И оная работа му е мека,иначе да се е оженил отдавна.ПРОСТО ИМПОТЕНТ,във всичко!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.