Димитър Цонев заплашен с анонимно писмо?

Димитър Цонев заплашен с анонимно писмо?
5 (100%) 1 vote

Димитър Цонев е получил анонимно писмо със заплаха

Димитър Цонев е получил заплаха за сигурността си. Самият той разкри, че анонимен зрител му е изпратил писмо, в което може би се съдържа скрита заплаха. В текста на писмото се говори основно за палежа на колата на колежката на Димитър Цонев – Генка Шикерова. Едно от изреченията обаче сериозно притеснило водещият.

Димитър Цонев е получил анонимна заплаха

Димитър Цонев е получил анонимна заплаха

„Може и на вас да ви се случи случка“, завършва писмото. Това притеснило сериозно журналиста и той поиска съвет от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров как да постъпи. По време на предаването си „Още от деня“ по БНТ Димитър Цонев показа писмото на Лазаров с въпрос дали има за какво да се бои. Главният секретар обясни, че ако се чувства притеснен е необходимо да даде показания и да разкаже дали е получавал и други заплахи.

Това накара Димитър Цонев да признае, че писмото е единственото подобно, но в него зрителят не крие разочарованието и недоволството си от новото му предаване, тъй като смятал, че мнението му е пристрастно. „Това е просто имейл, ама знае ли човек какво може да се случи“, разсъждава водещият, научиха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар