Нечувано: Бременната Любка даде дома си на бездомни животни!

Нечувано: Бременната Любка даде дома си на бездомни животни!
5 (100%) 1 vote

Любка даде дома си на безпризорните животни!

Седемнадесет котки и седем кучета. Които живеят не къде да е, а в удобен апартамент. Жилището си им го е отстъпила бременна жена, за да се чувстват безпризорните животинки комфортно и уютно. Това не е поредната холивудска измислица, пресъздадена на синия екран. Това е реалност. Жената, която е дала апартамента си за ползване на безпризорните четирикраки е от Сандански. Тя се казва Любка Митова и е бременна в шестия месец. Изнесла се е да живее в къщата на баба си и харчи по животинките заплатата си от четиристотин лева.

Тази бройка животни, която отглежда Любка не е рекорд за младата жена. Според сайта Struma.bg отглежданите от Любка Митова кучета и котки са надхвърляли рекордните четиридесет и пет бройки. Две от кучетата жената ги е държала в колата си и там ги е хранила и гледала. След това тя е дала част от тях в приют на града.

На бездомните животни бременната Любка даде дома си

На бездомните животни бременната Любка даде дома си

Манията на бъдещата родилка от югозападния град не е от сега. Преди пет години тя губи майка си и оттогава привързаността й към изоставени и болни животни се засилва още повече. След като намери бездомно, гладно или осакатено коте или кученце сърцето на младата жена не може да остане глухо. Тя ги приютява, като преди това задължително ги води при ветеринарен лекар. След което грижите по бездомничетата продължават.

Бъдещата майка признава, че след като роди няма как да се грижи за безстопанствените животни. Въпреки обичта си към тях грижите и голяма, ако не и цялата част от й средствата ще отиват за малкото човече в дома й. Затова Любка е решила отново да се погрижи за животните, които много обича. Но като ги даде на някои доброволци, които също като нея изпитват подобна безпрекословна любов към тези, които не могат да говорят. Защото обичта, която бездомните животни връщат на човека, който се грижи с цялото си сърце за тях получава безрезервната им обич и признателност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар