Маг Рая: Предупредих Косьо Самоковеца, че ще го утрепят

Косьо Самоковеца не взел сериозно предупреждението на врачката
0

Казах на Косьо Самоковеца, че ще го върнат в ковчег от чужбина – твърди Маг Рая

„Предупредих Косьо Самоковеца да не заминава за Амстердам, защото ще го върнат в ковчег, но той не ме послуша” – това разкрива пред „България днес” гадателката Маг Рая, известна още като гледачката на мутрите.
„Косьо Самоковеца беше мойто момче. За първи път се срещнахме, когато беше дошъл при мен да му гледам. Общи познати го бяха довели. Седна на стола до мен и ми се представи, че се занимава с бизнес с картофи” – спомня си гадателката своята първа среща с контрабандиста.

Косьо Самоковеца
Косьо Самоковеца не взел сериозно предупреждението на врачката

„Казах му буквално следното: Зная, че си се запътил към страна с много цветя, но не ходи, защото ще те върнат в ковчег” – предупредила го врачката и го попитала защо иска да пътува в чужбина.
„Имам да уреждам документи и имоти там” – отвърнал й Косьо Самоковеца.
„Опитах се да го вразумя. Казах му: Ще те стрелят, ще пострада и жена с очи на змия” – разкрива Маг Рая. Той обаче не обърнал внимание на предупреждението.
Косьо Самоковеца, чието истинско име е Константин Димитров, беше разстрелян показно на 6 декември, 2003 г. на централен площад в Амстердам. При покушението срещу него пострада и манекенката Цеци Красимирова, негова любовница, която го придружаваше в Холандия.

4.5/5 - (2 votes)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.