Това ще ни донесе ретроградният Марс утре! Преглеждания: 8211

1
5/5 - (1 vote)

Това вещаят звездите за утрешния ден и ретроградния Марс!

Ретроградният Марс ще ни донесе агресия, безпокойство, неприятности. Консервативната червена планета ще изпълни всичко това във вторник, на осми април. Тогава „буйната” планета Марс ще се нареди на една линия със Земята и Слънцето. Това ще продължи дълго време, като на 14-ти април тя ще бъде най-близко до останалите две планети. Тогава разстоянието, което ще ги раздели двете е от порядъка на 92 милиона километра.

Това ще се отрази зле на нашето поведение и настроение. Влиянието на планетата Марс ще повиши агресията, безпокойството и изобщо депресивните състояния. Това е дълъг и продължителен период, предупреждават нумеролозите.

Ретроградният Марс ще ни подтиква към депресии и агресивни състояния
Ретроградният Марс ще ни подтиква към депресии и агресивни състояния

Според тях влиянието ще се чувства особено осезателно утре и във времето до 14-ти, 15-ти април. Специалистите в разгадаване на звездните влияния обясняват, че в този период, дори до празника на славянската писменост-24 май не трябва да се предприемат никакви нови действия. Това означава да не се стартират нови начинания, свързани със започване на нещо ново, като бизнес или предприемане на решителни финансови действия.

Месец април ще ни донесе още няколко изненади. На петнадесети този месец ни очаква лунно затъмнение, а част от слънцето ще се скрие към края на месеца или това е на датата 29-ти април.

Да овладеем гнева и да не започваме решителни стъпки към промяна на живота си ни съветват спецовете. Те предупреждават това да се случи към края на месец май или най-добре в началото на есента. Летният сезон също не е подходящ за старт на каквито и да са радикални промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ради Стайков казва

    Първите прояви на тази прогноза са факт-забелязани са сериозни признаци на оскотяване при авторката!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.