Венета Райкова тръшната от висока температура, подозира магия

Венета Райкова омагьосана
1

Мадам „Горещо” Венета Райкова получила лоши енергии от Слави и Николета

От години се знае, че Венета Райкова е силно суеверна и вярва на всякакви ходжи и врачки. Напоследък водещата вярва, че й е направена магия. Основният заподозрян за този акт е Слави Трифонов. Известно е, че русата фурия и Дългия не се понасят от години. Преди време тя бе гост в шоуто му и двамата се скараха жестоко и оттогава се ненавиждат.
Явно омразата им е взела такъв връх, че Венета Райкова е силно притеснена за здравето си.
„38,3 температура не бях вдигала от не знам колко години. Вирус ли е, какво е, давайте идеи за лечение, че ще припадна… Видях се за първи път с 39,5 градуса снощи – беше ужасно” – жалва се в интернет водещата на „Горещо”.

Венета Райкова
Венета Райкова омагьосана

Блондинката не изключва възможността някой да я е проклел. Точно това я предупредил в едно от последните й предавания известен ходжа.
„Направена ти е магия от водеща на друга телевизия” – й казал ходжата. Тук на всички става ясно, че най-голямата недоброжелателка на Венета Райкова е самата Николета Лозанова, която води конкурентно предаване по ТВ7. Двете постоянно спорят за вниманието на зрителите и в борбата си за рейтинг плеймейтката неведнъж се е подигравала с Венета Райкова.

4.5/5 - (2 votes)

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. GAUDI казва

    ВЕНЕТА,МНОГО СИ ГОТИНА.ЩЕ ОЗДРАВЕЕШ.МАЙНАТА И НА ОНАЯ СИЛИКОНКА-ЛОЗАНОВА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.