Бат Сали запали ефира с нагло изказване за циганите и държавата

Какво искате, бе? - Кот дадеш!
0
5/5 - (1 vote)

Бат Сали обединява циганите, за да гласуват „в правилната посока”

Бат Сали събуди с ударни лафове зрителите на БиТиВи в понеделник сутрин.

Александър Методиев, който страшно се ласкае, когато го наричат „Българският Обама”, май не е много съгласен с най-обичания американски президент – Кенеди. Убитият в Далас държавен глава остава в историята и с израза: „Не питай какво може да ти даде държавата, а какво можеш да и дадеш ти!”.

Последната „звезда” на парламентарно ДПС се изцепи в ефир: „Какво е дала тази държава на циганина, за да очаква нещо от него?!“. Несретният, нереализиран, беден депутат от ромски произход се появи в ефира на БиТиВи да се похвали с Национално ромско обединение, но без да иска (?!) предизвика преди всичко скандал и както изглежда – обширни коментари по форумите.

Той, зам.-министърът от кабинета „Станишев” Александър Филипов и Илия Костов се събрали с цигански водачи от цяла държава. Поканил ги самият Бат Сали в луксозен четиризвезден хотел в Боровец, а сметката за баровския уикенд платил самия той „с лични средства”.

Сумата, която покрила разходите на 77-та делегати възлизала на скромните 4500 лева, сподели Александър Методиев от ДПС. Бат Сали обаче като същински мисионер се похвали, че в курорта поставили началото на обединение на всичките му събратя в държавата. Движението нямало политически амбиции, а да реши болните проблеми на етноса им.

Какво искате, бе? - Кот дадеш!
Какво искате, бе? – Кот дадеш!

Явно срещата е била наистина ползотворна, защото Александър Филипов го подкрепи и нарече случилото се „ ромската пролет, чакана от 25 години“. И понеже го направили 77 човека, той видя в комбинацията от еврейското число – знак за бъдеща сполука.

Всички са единодушни, че организацията не се създава във връзка с предстоящите избори, но пък Илия Костов обобщи многозначително, че събратята му били готови да гласуват „в правилната посока”.

Още бисери от Бат Сали и компания във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.