CNN: Засякоха сигнали от дъното на Индийския океан!

CNN: Засякоха сигнали от дъното на Индийския океан!
5 (100%) 1 vote

От самолета ли са уловените сигнали от кораба?!

Мистерията около изчезналия Боинг 777 на малайските въздушни линии продължава. А вече са засечени сигнали. Лайнерът изчезна на 8 март и оттогава не могат да се намерят никакви убедителни следи за него. Малко преди да бъде окончателно преустановено неговото издирване нови факти накараха разследващите да не затварят тази страница.

Китайски кораб е засякъл пулсиращи сигнали от дъното на Индийския океан. Предполага се, че това е жълтата кутия от катастрофиралия самолет, но все още убедителни доказателства за това няма, а тепърва ще се разследват фактите.

Дали засечените сигнали са от изчезналия самолет Боинг 777, още е рано да се каже

Дали засечените сигнали са от изчезналия самолет Боинг 777, още е рано да се каже

Освен това китайските разследващи власти са информирали за неустановени бели обекти, които най-вероятно са принадлежали на самолета, но и това не е установено категорично.

Пътническият самолет изчезна с 239 пътника на борда си, които са принадлежали на четиринадесет нации. В издирването му се включиха много кораби и самолети от Китай, Франция, Япония, САЩ, Австралия и други страни.

Малайзийският боинг безследно се „изпари” при излитането си от летище Куала Лумпур за Пекин. Както по-късно се установи от данните на радара лайнерът първоначално поел в посока североизток към китайската столица, но после сменил направлението си незнайно защо и прекосил Малайзия в западната й част.

Много теории разгадаваха загадъчното поведение на самолета, полета и пилотите, но всичките доведоха до пълен крах. Според най-вървежните бяха, че той е отвлечен от терористични групировки. Други лансираха твърдението, че 53-годишният главен пилот се е съюзил с тях. Трети, че нещо непознато и силно е ударило самолета при полета му.

Няколко пъти френски издирващи групировки, както и китайските им колеги засичаха различни обекти и сигнали предимно в южните територии на Индийския океан. Но при внимателния им оглед те не се оказаха отломки от безследно изчезналия въздушен съд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар