Гербаджии се кефят на мача на Кубрат Пулев - Кобрата!

Бойко Борисов се оказа фен на националния ни шампион Кубрат Пулев. Последната среща на Кобрата също не остана без присъствието на бившия премиер. Заедно със себе си той взе няколко души от партията си и ги заведе на мача на боксьора ни Кубрат Пулев в германския град Росток. Компания му правиха кмета на София Йорданка Фандъкова и един от заместниците му Димитър Николов. Заедно с екс министър-председателя на боксовата среща заминаха и бившия министъра на транспорта Ивайло Московски.

[caption id="attachment_404812" align="alignright" width="300"]Бойко Борисов не пропусна мача на Кубрат Пулев Бойко Борисов не пропусна мача на Кубрат Пулев[/caption]

Преди приятелския мач лидерът на партия ГЕРБ имаше предварителна среща с канцлера на Германия Ангела Меркел.

Гербаджиите заеха втория ред на спортната зала в германския град и оказаха своята мощна подкрепа на Кубрат Пулев. Той успя да срази своя противник само за три рунда. Така хърватина Ивица Перковиц гарантира победата на нашия боксьор.

За това, че отиде в немския град и подкрепи Кубрат Пулев - Кобрата на състезанието Бойко Бориков се „обърна” за „помощ” към социалната мрежа. На страницата си във Фейсбук генерала информира потребителите на нета за това, какво възнамерява да прави и какво е сторил. Преди мача между двамата бившия премиер постна няколко снимки от залата. След победата той си направи фото с победителя, както и с неговия брат Тервел.

[caption id="attachment_404813" align="aligncenter" width="300"]Позира като манекен Позира като манекен[/caption] [caption id="attachment_404814" align="aligncenter" width="300"]Снимка за спомен с големия Кубрат Пулев Снимка за спомен с големия Кубрат Пулев[/caption]

Бойко Борисов изказа своята гордост от това, че българин е прославил и прославя страната ни зад граница. Лидерът на партия ГЕРБ заяви още, че Кубрат Пулев има и ще има във всичко и навсякъде подкрепата лично от него и неговите съпартийци.