Кучето на Слави Трифонов „минира” жилището му

0

Шоуменът Слави Трифонов смачкал с крак предишния си домашен любимец

Тузарският апартамент на Слави Трифонов вече мирише на кучкарник. Дългия се оплака в едно от последните си предавания, че миниатюрният му пинчер нямал никакви хигиенни навици. Своенравният пес пикаел и „минирал” където свари, а шоуменът вече се е видял в чудо – пише „Уикенд”.

Слави Трифонов обожавал домашния си любимец и дори се скарал с приятелката си Мартина Огнянова заради него. Капризната танцьорка настоявала приятелят й да разкара четирилапия хулиган, но шоуменът бил силно привързан към домашния си любимец и се надявал все някой ден да му създаде някакви навици.

slavi_trifonov-06Преди два месеца Дългия дори успял да се скара с персонала на киното в столичен мол, тъй като от кинокомплекса отказали да го пуснат да влезе вътре с домашния си любимец. В крайна сметка учиндолецът подвил опашка и си тръгнал ядосан с песа в ръце.

На Слави Трифонов никак не му вървяло с домашните любимци. Преди време той имал кученце от скъпа порода. Просълзен той разказа, че без да иска го смачкал с крак, излизайки от банята, без да го види.

Освен пинчера и папагала Пилето, което всяка вечер крещи в шоуто, Дългия отглеждал и над 100 декоративни рибки в гигантски аквариум в жилището си.

2/5 - (1 vote)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.