Дъщерята на Кърт Кобейн се е затворила в крепост, излизала е само няколко пъти за последните 18 месеца

Дъщерята на Кърт Кобейн - Франсис, е развила остра параноя. Младото момиче се е затворило в крепост, от която отказва да излезе, разказват приятелите й. Дъщерята на Кърт Кобейн е излизала от доброволния си затвор само няколко пъти за последната година и половина.

[caption id="attachment_404803" align="alignright" width="182"]Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис[/caption]

Франсис категорично отказва да поддържа контакти с когото и да е от обкръжението си, отрязвайки всички опити на приятелите й да се свържат с нея. Дъщерята на Кърт Кобейн не е приела и хилядите опити на журналисти да разговарят с нея по повод 20 години от смъртта на баща й, легендарния вокалист на "Нирвана".

дъщерята на Кърт КобейнПублична тайна е, че дъщерята на Кърт Кобейн има проблеми с алкохола и леката дрога. 21-годишното момиче е плод на връзката между музиканта и Кортни Лав. Франсис обаче не поддържа никаква връзка с майка си.

През 2009, когато Франсис все още беше непълнолетна, съд в САЩ забрани на Лав да се грижи и да възпитава щерка си. Причина за решението е неспособността на вдовицата на Кърт Кобейн да се справи с пристрастяването си към наркотиците, припомнят от БЛИЦ.