Изненада. Журналист запалил колата на Генка Шикерова?

Изненада. Журналист запалил колата на Генка Шикерова?
5 (100%) 1 vote

Това твърди ясновидката Николета Йорданова

Има вероятност да се окаже, че автомобилът на Генка Шикерова е бил запален от неин колега.

Ясновидката Николета Йорданова смята, че поредното огнено нападение срещу автомобил на Генка Шикерова е било извършено от неин колега.
Тя твърди, че подпалвачът е слаб, висок и мургав мъж с набола брада. Според ясновидката подпалването на автомобила е било извършено заради разчистване на стари сметки.
Това сподели Николета Йорданова в предаването „Тази неделя” по bTV.

Колата на Генка Шикерова била запалена от журналист

Колата на Генка Шикерова била запалена от журналист

Николета Йорданова заяви, че извършителят на палежа е бивш журналист, с който Генка Шикерова е имала някакви търкания в миналото.
Тя твърди, че двамата имали да разчистват „някакви си техни неща”.
Николета Йорданова изрече в ефира думи, които накараха водещия Антон Хекимян да се изчерви.
Ясновидката се опита да обясни каква е разликата между западняците и българите.
Според нея за разлика от Запада, където всеки втори прибягва до тревата, а всеки трети употребява антидепресанти, българинът си има собствен „Заряд”.

Николета обобщи, че българите разпускат като дръпне една ракия след работа, пусне си някоя чалгаджийка, пощрака с пръсти, поовъргаля се с любовника/любовницата си и готово.
Тя е категорична, че няма да заменим нашия начин за разпускане с този на западняците, колкото и да се опитват да ни направят зависими от забранените вещества и антидепресантите.
Тъй като Николета Йорданова се изрази доста нецензурно в частта за любовниците в изказването си, Антон Хекимян се изчерви и й направи забележка, че СЕМ гледа и може да им наложи сериозна глоба.

Опитът на Хекимян да озапти гостенката си изглежда даде резултат, тъй като Николета Йорданова се извини на СЕМ, след което понамали оборотите.
Тя обаче продължи да хули западняците, заявявайки, че целта им е да ни превърнат в роботи, но ще претърпи пълен крах, тъй като ние сме като „хлебарките” и ще издържим на всяка една радиация.
В заключение тя посочи, че неслучайно на страната ни е било писано да бъде „Велика България”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Изненада. Журналист запалил колата на Генка Шикерова?”

 1. правилно,ще си пием ракията,ще си кефим на ТОМ ДЖОУНС,РЕГЕ И ЛАТИНО РИТМИ,А ТЪПИТЕ,,ЗАПАДНЯЦИ,,ДА СИ ПИЯТ АНТИДЕПРЕСАНТИТЕ,ДА СИ ПЛАЩАТ НА ПСИХАРИТЕ,,ДОКТОРИ,,И ДА ИМ СМЪКНАТ 100КОЖИ ОТ ГЪРБА,ПАК ЩЕ ИМ Е МАЛКО НА ТЕЯ НЕНОРМАЛНИЦИ.БЪЛГАРИ ДА СМЕ ЖИВИ,ДА СМЕ ЗДРАВИ ОЩЕ 100 ГОДИНИ.НАЗДРАВЕ.

 2. Sorry

  апр. 08. 2014

  Фен на „Атака“ е. Те са единствените, които имат зъб на Генка.

 3. Дерменджиев

  апр. 28. 2014

  Преди години, когато работеше в КАНАЛ 3 живееше с една мутра Пацата някъде в Младост-1, който после стана нещо, като шеф на пресцентъра на Българската федерация по тенис.. Мисля, че беше родом от Стара Загора или от Чирпан и беше дошъл да живее в столицата ,някъде на 17 години. беше завършил някакво провинциално спортно училище. В столицата Пацата беше учил две години във ВИФ борба след това се прехвърли тенис на маса.

  Нищо чудно, някой от неговите мутри, на Пацата да е запалил колата на Шикерова. Тя го заряза и тръгна с Любо Нейков, като спеше по времето на първият му президентски мандат с тогавашният президент Георги Първанов. Последният между другото през първият мандат се разболя от сифилис и но успя да се излекува.

  Въпросният Паца беше близък с Ганди, Поли Пантев Таки, бай Миле, Маджо, Алексей Петров, Боко Тиквата /Бойко Борисов/, тимаджийте и сие.

  Има и още две хипотези за палежа на личният и служебният автомбил на Шикерова Първата, самата Шикерова да е поискала да си вдигне рейтинга в БТВ, като се направи на „жертва“ на палежи.

  Втората хипотеза е свързана с някакви далавери на Генка Шикерова в миналото.

  Някога тя и Мира Бенатова – временната наложница на Борисов по времето ,когато последният беше премиер работех в масажен салон, където правеха спортни и еротични масажи. Генка работеше тази работа защото имаше нужда от пари а Бенатова за да си начеше бясната за ебане слива.

  Запознати твърдят, че там се е запознала, Бенатова с Борисов през втората половина на 90-те години на миналият век И явно са си допаднали взаимно. Тя, Бенатовица перверзница, той, Борисов всеяден, като прасе от село Банкя, пардон, май беше град. Шикерова сигурно също е обслужвала експремиера Борисов, но явно между тях не е пламнала любовна искра.

  Шикерова обаче се услади на друг селски нерез, който по нещастно течение на обстоятелствата ни беше президент цели два мандата. Става дума за Жоре Първанов, който наложи Шикерова в БТВ още по време на първият си президентски мандат.

  Говори се, че през 2010 година с президентска протекция Шикеровата Генка е отворила масажен салон, някъде в квартал Гео Милев, като не се погрижила да поиска разрешение за това от местният бос на проституцията. Шикерова разчитала на помощ от Първанката и подкрепа от Бенатова, чийто възлюбен бил тогава могъщ премиер на България. След, като Тиквата подаде оставка и Първанката вече е господин никой, въпросният бос на проституцията в района поискал Шикерова да му се издължи със съответната лихва или да затвори бардака, който се намира в нейният квартал. Генка не се издължила и не затворила бардака и затова последвали двата палежа.

  Напористата панагюрка обаче моментално се възползва.d от ситуацията да си направи реклама под наслов: „Вижте ме, колко съм важна, ценна затова ме палят“.

  Нейната приятелка Бенатовица спретна протест на неосъзнати и пък посветени, че палежа на колите на Шикерова е станал с нейно знание журналисти.пред вътрешното министерство в подкрепа на Шикерова под мотото: „При Бойко и Цецо полицията си вършеше работата затова нямаше престъпления, които да остават неразкрити/ някой да си спомня от вас да са разкрити декемврийските палежи от 2011 година и летните палежи на горски масиви през 2012 година ?/.

  Според колежки на Бенатова през 2012 година либовницата на Бойко и на Цецо Крадецо се сдобила с тапия за полицейски инспектор след задочен едногодишен курс в академията на МВР. Повече от сигурно е, че се сдобила с тапията, след полагане на “ устен“ и „практически“ изпит в леглото на Боко и Цецо.

  Последният очарован от нейните умения, на Бенатова и дал, като „отличничка на випуска“ не лейтенантско а направо капитанско звание в полицията / това май беше инспектор първа степен, не съм сигурен на какво съответства при днешните полицейски чинове някогашното звание капитан/

  Е Цецо заръчал на Бенатова да се ослушва и да докладва за всеки ,който се осмели да говори срещу управляващият тим на ГЕРБ или за онез джурналя, които се самоопределят, като комунисти а не както би следвало сопред герберерите, като демократисти.

  Бенатовица нали е с таквоз потекло. Тейко и, другаря Бенатов е бил агент на Второ главно през 80-те години на миналият век и щерка му е закърмена от най- ранна възраст с крилати помисли изречени от Феликс Едмундович Дзержински от сорта: „Чекистът трябва да бъде с хладен ум, чисти ръце и горещо сърце“ и други крилати революционно – чекистки фрази.

  Някога имаше дами, които биваха обучавани от ДС да използват прелестите си за да изкопчват нужни сведение необходими на държавната сигурност на НРБ.

  Бенатовица сигурно би стигнала в такваз структура бързо до полковник а с протекциите на Бойко и Цецо и до генерал.

  Тя е вече специалистка по дезинформация и по много мръсни похвати , които биха отблъснали нейните колеги честни журналисти.

  Ех само ГЕРБ да се върне във властта и да станем президентска държава с президент Бойко Борисов и вице Цветан Цветанов. Бенатовица сигур, тогаз ще стане министър на националната информация /дезинформация/ а Генка Шикерова министър на релаксацията.

  БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ТОВА ДА НЕ СЛУЧИ!

Добавете коментар