Това твърди ясновидката Николета Йорданова

Има вероятност да се окаже, че автомобилът на Генка Шикерова е бил запален от неин колега.

Ясновидката Николета Йорданова смята, че поредното огнено нападение срещу автомобил на Генка Шикерова е било извършено от неин колега. Тя твърди, че подпалвачът е слаб, висок и мургав мъж с набола брада. Според ясновидката подпалването на автомобила е било извършено заради разчистване на стари сметки. Това сподели Николета Йорданова в предаването „Тази неделя” по bTV.

[caption id="attachment_404796" align="alignleft" width="300"]Колата на Генка Шикерова била запалена от журналист Колата на Генка Шикерова била запалена от журналист[/caption]

Николета Йорданова заяви, че извършителят на палежа е бивш журналист, с който Генка Шикерова е имала някакви търкания в миналото. Тя твърди, че двамата имали да разчистват „някакви си техни неща”. Николета Йорданова изрече в ефира думи, които накараха водещия Антон Хекимян да се изчерви. Ясновидката се опита да обясни каква е разликата между западняците и българите. Според нея за разлика от Запада, където всеки втори прибягва до тревата, а всеки трети употребява антидепресанти, българинът си има собствен „Заряд”.

Николета обобщи, че българите разпускат като дръпне една ракия след работа, пусне си някоя чалгаджийка, пощрака с пръсти, поовъргаля се с любовника/любовницата си и готово. Тя е категорична, че няма да заменим нашия начин за разпускане с този на западняците, колкото и да се опитват да ни направят зависими от забранените вещества и антидепресантите. Тъй като Николета Йорданова се изрази доста нецензурно в частта за любовниците в изказването си, Антон Хекимян се изчерви и й направи забележка, че СЕМ гледа и може да им наложи сериозна глоба.

Опитът на Хекимян да озапти гостенката си изглежда даде резултат, тъй като Николета Йорданова се извини на СЕМ, след което понамали оборотите. Тя обаче продължи да хули западняците, заявявайки, че целта им е да ни превърнат в роботи, но ще претърпи пълен крах, тъй като ние сме като „хлебарките” и ще издържим на всяка една радиация. В заключение тя посочи, че неслучайно на страната ни е било писано да бъде „Велика България”, пише Блиц.