„Големите надежди“ на Нова ТВ пада от екран заради кошмарен рейтинг?

„Големите надежди“ на Нова ТВ пада от екран заради кошмарен рейтинг?
3 (60%) 2 votes

Големите надежди изобщо не оправда очакванията на шефовете на телевизията

„Големите надежди“ изобщо не оправда името си. Шумно рекламираното риалити предаване на Магърдич Халваджиян се срина брутално и е на път да удари дъното с рейтинга си. И по-скоро с липсата на такъв. Оказа се, че зрителите изобщо не са очаровани от предаването, продуцирано от арменеца.

Големите надежди се оказа пълен провал

Големите надежди се оказа пълен провал

Нещо повече, зрителите изобщо не се задържат на Нова ТВ по времето на „Големите надежди“. Вместо това предпочитат сериалите или риалитата по конкурентните медии. Това естествено вбесило шефовете на Нова и те все по-сериозно обмислят да свалят недоразумението от екран. Любопитното е, че още от самото начало от телевизията не са харесали идеята за „Големите надежди“ и категорично отказали на Магърдич да реализират шоуто, тъй като били убедени, че няма да има успех. Това се случило още преди година и половина.

След като видели какъв огромен успех постигна Слави с конкурса му за партньорка на господин Андреев, от Нова размислили и все пак решили да дадат шанс на „Големите надежди“. Неудачната концепция обаче в комплект с избора на водещи и жури съвсем отблъснали и малкото зрители. Феновете са крайно недоволни от водещи Драго, който, по думите им, бил като дърво на сцената.

„Журито е скучно, а децата са прекалено много и няма кой да се тормози да ги помни всички“, коментират форумци, видяха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар