Професор Драгомир Драганов пак е хванат пиян Преглеждания: 5495

Професорските заплати в Алма Матери били такива, че не стигали да се ходи по кръчми
1
5/5 - (1 vote)

Професор Драгомир Драганов беше герой и в уличаващото клипче на Ранобудните студенти

Професор Драгомир Драганов пак лъсна в новините не с научни постижения, а с количество усвоен алкохол.

Преподавателят от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и бивш народен представител е задържан, защото шофирал в нетрезво състояние. Полицаите са установили, че е седнал зад волана с 2,44 промила алкохол в кръвта.

Патрулка спряла професор Драгомир Драганов около Киноцентъра на столичния кв. Бояна. Преподавателят живее в този район и полицаите са го отвели със служебния си автомобил до 6-то Районно управление. Преди това е дал кръв за анализ в Първа градска болница.

Историкът вече е освободен, но това не е първият случай, в който се забърква в скандал заради алкохол. Преди броени месеца Ранобудни студенти го заснеха как пие в Алма Матер и излиза клатушкайки се от кабинета си. След това се коментира колко и дали въобще е почтена постъпката им. Любопитното е, че тогава професор Драгомир Драганов подхвърли иронично пред Иван Гарелов в ТВ7, че академичните преподаватели взимат такива смешни заплати, че не могат на една нормална кръчма да отидат.

Професорските заплати в Алма Матери били такива, че не стигали да се ходи по кръчми
Професорските заплати в Алма Матери били такива, че не стигали да се ходи по кръчми

Явно историкът все пак се справя с финансовите несгоди, защото преди година той пак беше арестуван след инцидент на Околовръстното шосе. Тогава алкохолното съдържание в кръвта на професор Драгомир Драганов беше 1,56 промила.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Цецо с 6-те казва

    Професоре,хич да не ти пука от тези заспали студенти,които разбират само от пари.Като им плати Тиквата и те са на улицата.Те са на повикване,като курвите!Дерзай,учителю!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.