Руски посланик ругае мощно: Да…българите, ще ги заврем с шутове…! (СРС и ВИДЕО)

Всеки руски посланик трябва да помни, че лагерите не са само спортни...
3

Руски посланик се забавлява с колега – мечтаят за нова руска империя на територията на Стария континент

Руски посланик е записан с колега. Двамата ругаят мощно българите и всички други членки на евросъюза. Наред с това се размечтават за нова руска империя и инвазия в Европа.

Ако си мислите, че братушките са грандомани, които се забавляват с много песни, пляски и водка, много сте сбъркали. Висшият ешелон (или поне тези, които претендират, че са от там) копнеят да върнат славното време, когато всички трепереха под яростта на сърдитата Руска мечка.

Всеки руски посланик трябва да помни, че лагерите не са само спортни...
Всеки руски посланик трябва да помни, че лагерите не са само спортни…

За доказателство на това може да послужи разговор между първите дипломати на Москва в Еритрея Игор Николаевич Чубаров и този в Зимбабве и Малави – Сергей Викторович Бахарев. В най-популярният световен портал YouTube е разпространен запис, който ако се докаже, че е истински не просто ще предизвика скандал, но и ще коства кариерите на двамата „кандидат-окупатори”.

Дори другарят Путин няма да изслуша със симпатия как широката му родна страна е готова да „завре с шутове, да ги е…” европейците (включително и българите, и румънците ).

Скандалният разговор се е осъществил на 30 март след дискусията в ООН на анексирането на Крим от руската армия. Повечето държави-членки възразиха срещу руските действия. Посланик Чубаров поздравява щастливеца Бахарев, че „неговото“ Зимбабве подкрепя присъединяването на Крим към Русия, а той така удерил на камък. В Еритрея били „пас”, а в Малави – „ш*баняци“.

Най-сочните коментари на посланиците, които за готови да постяват света под руския ботуш
Най-сочните коментари на посланиците, които за готови да постяват света под руския ботуш

Съдържанието на целия скандален разговор между двамата руски посланици може да изслушате от видеото. Все още липсва категорично потвърждение на автентичността на записа, но и от Русия липсва какъвто и да било коментар по казуса.

3 коментара
  1. Йоб твайород путкину казва

    Ела мама ти червен гъз оти онаше село кат телбе такива червени павияни ги сакаме много ша та олабим от червените глисти и че си одиш като стар гей братлушка от кога чакам да ти нацепим моята червена пушка .Eла ми ела че те чакам душо московска да ти нацепам руската амбразура.Да усетиш завета на бай Стефан Стамболов бащата на България .EЛАТЕ РУСКИ ПУТКИ ПУТКИНИ ДА ВИ ЕБЕМЕ И РОВИМЕ ЧАКАМЕ ВИ !!!!!!

  2. Just_me казва

    Тия двамата грездеи могат да се заврат само и единствено в задника Путина!

  3. суворов казва

    Иди поцелуй в жопу тех, кто тебя ебал триста лет..Циган конечный..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.