Справих се с алкохола благодарение на капките Алкофитал

Гласувайте за статията

Писал съм къде ли не, реших да ви пиша и на вас, защото виждам, че често засягате теми, свързани с отказването на алкохола

Алкохолизмът е лечимАз съм един бивш зависим от алкохола. Бях зависим в продължение на много години. Не съм ги броил, но отказването на алкохола ми се случва вече от два месеца и мисля да продължавам все в този дух. Пиша това, защото ми се иска по-дълго време да продължи този период. Решил съм да се поправя и не искам да се отказвам още в началото. Алкохолът нанесе много вреди на мен и на моето семейство, затова се надявам да си изкупя вината си като спра да пия. Алкохола влияеше на поведението и на емоциите ми и затова е време да покажа на какво съм способен.

alkoFital_Закрепих положението с капките Алкофитал. Много добър природен продукт. Лесно се приема, не води до привикване, достатъчно силен е и мога да го пия навсякъде където съм и най-вече когато ми се случи да съм в заведение, където има много алкохолни изкушения. И като почувствам слабост, взимам една доза от капките Алкофитал и след като отпия-две-три глътки алкохол, ми става недобре. Почва да ми се гади и ми се изгражда една непоносимост към водката, защото аз само водка пия главно. Затова искам да кажа, че човек трябва да има желание, а аз единственото което искам сега е да спра да пия алкохол. Този успех, който имам засега, ме обнадеждава, че е възможно и това да се случи.

Славчо Тодоров от Смолян

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар