Лора Крумова изпадна в паника

Лора Крумова изпадна в паника
5 (100%) 1 vote

Съветва Генка Шикерова да бъде по-предпазлива

Лора Крумова изпадна в паника след повторния палеж на автомобила на колежката й Генка Шикерова.

Тя е една от най-добрите приятелки на потърпевшата и за разлика от нея е приела новината доста тежко.
Водещата на предаването „Тази събота” и „Тази неделя”, която понастоящем е в майчинство е изпаднала в паника, след като научила какво се е случило на Генка Шикерова.

Лора Крумова била много изплашена от случилото се и тутакси дотичала до телевизията, за да изрази лично подкрепата си към Генка.

Лора Крумова скри сина си от страх

Лора Крумова скри сина си от страх

От екипа на медията разкриват, че Лора била много притеснена и настоявала Генка Шикерова да си тръгне от работа, за да предпази бебето, което носи в утробата. Тя била категорична, че е крайно време Генка Шикерова да спре да бъде толкоз всеотдайна на работното си място и да се погрижи за личния си живот.
Лора Крумова споделила пред колеги, че много се страхува след като неизвестни лица за втори път палят автомобил, собственост на Генка Шикерова и дори разкрила, че след случилото се е скрила сина си Явор.

За разлика от нея Генка Шикерова продължава да се държи много мъжки. Тя отрони няколко сълзи в ефир не защото палят за втори път неин автомобил, а защото се трогна от съчувствието, което изразиха колегите й.
Лора Крумова настоявала Генка да последва примера й и да изпрати дъщеричката си Александра при някой свой близък, докато ситуацията започне да се изяснява.
Тя допълнила, че синът й Явор е на сигурно място, защото след повторното нападение над имущество на Генка Шикерова вече се страхува да вози детето си в автомобила.

Колегите им от медията са съгласни, че Лора Крумова има право, че не се знае какъв маниак преследва Генка Шикерова и докъде е готов да стигне, за да я накара да се откаже от работата си, пише pik.bg.
За момента обаче тя е категорична, че ще продължи да работи както и досега. Тя не отсъства от работното си място дори и в деня след палежа, при все, че не бе спала почти цялата нощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар