Смут в подземния свят: Изчезна дясната ръка на Румен Козела!

Смут в подземния свят: Изчезна дясната ръка на Румен Козела!
4.4 (88%) 5 votes

Никой не знае какво е станало с дясната ръка на Румен Козела!

Четиринадесет дни няма ни вест, ни кост от 45-годишният Сунай Осман. Човекът е сочен като дясната ръка на боса от подземния свят Румен Козела. Последният има галерии за гнайс в района на град Ивайловград, а изчезналият се е грижил за тях. Той е имал на свое подчинение около стотина работника, които се надяват единствено на заплатата от шефа си. Миналата седмица един от тях дори си теглил ножа, тъй като бачкаторите не са виждали пари с месеци. Сумата, която им дължи Сунай е в размер от хиляда до три хиляди лева.

„Господарят” му Румен Козела е сочен за неуловимия цар на упойващите вещества под тепетата. Той заедно с небезизвестния си партньор Антон Генадиев-Санжето въртят незаконната търговия в Пловдив. Последният е бил сочен за дясната ръка на Георги Илиев и след неговата смърт се е сдушил с наследника му Такито и сега деребейства в района.

Никой не знае къде е най-довереният човек на подземния бос Румен Козела

Никой не знае къде е най-довереният човек на подземния бос Румен Козела

Досието на изчезналия безследно български турчин не е съвсем чисто. Както носи клюката на територията на южната ни съседка той е бил задържан заради разпространение на упойващи вещества. Но така или иначе 45-годишният мъж не е попадал у нас зад решетките. Каква е причината мъжът да изчезне все още не е ясно. До момента отговор не са дали и органите на реда.

Но преди дни няколко яки момчета, най-вероятно принадлежащи на ъндърграунда са влезнали в галерията и са разглобявали и изнасяли машини оттам и още много други съоръжения. Което действие на подземния свят недвусмислено говори какво може да се случило с изчезналия управител на кариерата за гнайс.

Сунай Осман вдига една от най-баровските къщи в южния град. Според запознати съграденото имущество струва някъде към половин милион лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Смут в подземния свят: Изчезна дясната ръка на Румен Козела!”

  1. Lora Alexieva

    ян. 04. 2015

    САМО АНТОН ДА НЕ БАРНАТ,4Е ТОГАВА 6ТЕ РАЗБЕРАТ КАКВО Е МЕЖДУГРАДСКА ВОЙНА!!!!!!ВСИ4КИ ИСКАТ ДА ГО МАХНАТ НО НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ!

Добавете коментар