Героиня от шоу на Иван и Андрей натика децата си в багажник (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Росица от „Разбий Иван и Андрей”, вече е известна и с това, че въведе иновация за безопасно возене на деца

Иван и Андрей направиха популярна айтозлийка, докато бяха Златните момчета на Нова. Въпросната дама обаче възмути родителите в мрежата.

Росица Долапчиева стана поредната позорна звезда в мрежата. Като всяка много ангажирана и работеща майка и тя явно полудява по грижите за децата, но преодолява предизвикателствата с нововъведения и въобръжение. Практичната българка знае как да контролира малчуганите, да напазарува, да ги нахрани и да ги транспортира в безопасност. Героинята от „Разбий Иван и Андрей” обаче надмина всички!

Роси не прахосва пари за столчета на автомобили – май й струват пари и заемат място. Затова затваря двете си хлапета в багажника на джипа си, видя Flagman.bg.
ivan i andrey
Любопитната (меко казана) ситуация се разиграла в Бургас в района на закусвалня в морския град. Героинята от „Разбий Иван и Андрей” купила сандвичи, за да нахрани момиченцата си и ги натикала в багажника на сребристия си „Мерцедес”, пишат в изданието.
ivan i andrey 2
ivan i andrey 3
Нейни познати твърдят, че бойната Роси била пословична с това, че е постоянно зад волана, но и говори непрекъснато по мобилния си телефон. Свидетели възмутено коментирали как си гарантира спокойствието по време на шофиране.
ivan i andrey 4
ivan i andrey 5
Дамата показа самочувствие, докато показва чевръсти умения в ефир. Скопосната айтозлийка върти собствен бизнес и живее собствено жилище. Паметливи напомнят как се е изтъквала, че е много суетна, пристрастена към шопинга и лъскавите бижута. Айтозликата изглеждала като поредната професионална прахосница на пари, но всъщност вади прилични пари от земеделие и дори кара трактора, когато обработва 50-декаровата си черешова градина. Къде държи тогава децата си звездата от „Разбий Иван и Андрей”, е големият въпрос!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Героиня от шоу на Иван и Андрей натика децата си в багажник (СНИМКИ)”

  1. Kalina Georgieva

    апр. 03. 2014

    Не е толкова фатално, колата е комби и децата са заедно с майка си на едно място-тя отпред.те отзад.

  2. Ив

    апр. 04. 2014

    Това е поредната статия с цел джипа е 7 местна кола,води се товарен,а и не се знае дали само не се оттеглила от мястото за изчакване на храната,но всичко е поръчково и никой не се интерисува от децата,а нямат с какво друго да изнудват майката,всичко е от завист и за пари

Добавете коментар