Заради Шикерова: Сотир Цацаров вдигна скандал на подчинените си!

Заради Шикерова: Сотир Цацаров вдигна скандал на подчинените си!
5 (100%) 1 vote

Цацаров скастри подчинените си след повторния палеж на автомобила на водещата Генка Шикерова!

Главният прокурор на страната Сотир Цацаров остро осъди мудните действия на полицейските служители и прокурорите по места. Поводът беше вторият палеж на колата на журналистката Генка Шикерова и преди това бомбата, която беше заложена във возилото на колегата й Сашо Диков.

Обвинител №1 заяви, че няма да даде отговорните власти да са само отчетници. Ако те само регистрират извършените престъпления, то тогава правомощията им са излишни, защото за целта в България си има Национален статистически институт, допълни още Цацаров преди събранието на Висшия съдебен съвет.

Сълзите на Генка Шикерова явно са подействали на Сотир Цацаров

Сълзите на Генка Шикерова явно са подействали на Сотир Цацаров

Ако органите на полицията не успеят да се справят с ширещата се престъпност шефът на прокурорите заяви, че функциите ще им се изземат и ще се предадат на следователите.

Той даде пример с кмета на Галиче, който е взел нещата в ръце и действа сам, с помощта на своите съселяни да защитава имуществото и живота си. Според Цацаров подобни действия са недопустими при наличие на полицаи, чиято работа е именно такава, а не само да регистрират извършените престъпления през денонощието в различните части на страната.

Той категорично заяви, че няма да се съобразява с нареждане на народни представители, които чрез Парламента ще му заповядват какви присъди да наложат на осъдените за различни криминални деяния. Призна, че в прокуратурата са получени различни сигнали за корупция с адресант едноименната парламентарна комисия с шеф Волен Сидеров. Тези, които имат посочени имена ще бъдат разгледани, на анонимните сигнали обаче няма да им се обръща внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Заради Шикерова: Сотир Цацаров вдигна скандал на подчинените си!”

  1. Tereza Maiksner

    апр. 04. 2014

    Бре, голяма работа е свършил Цацаров, бил скастрил подчинените си, бре бре!!!

Добавете коментар