Митьо Очите в развод

Митьо Очите в развод
4 (80%) 2 votes
Милионерска щерка развежда Митьо Очите

Морският Ал Капоне – Митьо Очите, заряза жена си Антигона и заживя в София с варненската си изгора Рени – узнаваме от страниците на „Уикенд”. Несебърският мафиот търпи бурна промяна в личния си живот. Страховитият гангстер е подал преди месец молба за развод със съпругата си Антигона заради новата дама, влезла в живота му – варненката Ренета. От началото на годината гангстерът вече живее на семейни начала в апартамент в София с ослепителната блондинка, която може би е по-богата от него. 24-годишната дама е дъщеря на осъдения на доживотен затвор за поръчково убийство милионер Николай Николов – шеф на холдинга „Трансинс” с активи над 50 млн. лв.

Митьо Очите

Митьо Очите изостави Антигона

Митьо Очите и Рени се залюбили миналата есен, като първоначално крили връзката си. Много скоро обаче гангстерът хлътнал до уши по красавицата и започнал да прекарва все повече време с нея. В началото на годината двамата се местят в София, където обитават люксозен мезонет. В същата кооперация мафиотът е взел и малък апартамент, в който са натъпкани 4-5 от гардовете му.
Поне 2-3 пъти седмично Митьо Очите пътува със самолет до Бургас, за да контролира бизнеса си и за да се вижда с най-малкия си син Димитър, който живее с майка си Антигона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар