Алкохолът създава проблеми, а не помага не помага!

Гласувайте за статията

Пиша ви това, а очите ми се пълнят със сълзи, алкохолът създава проблеми, а не помага

Само едно божие чудо ни помогна през онази вечер да не се пребием аз и един мой приятел. Бяхме на вилата през лятото и там едни хора до нас, наши съседи, се събраха да празнуват рожден ден. Викнаха ни и нас. Тръгнахме по светло, а трябваше да се прибираме по тъмно. Малко се загубихме и приятелят ми падна по едно стръмно, като дере. Аз се сурнах след него и го намерих да лежи без да мърда и изобщо беше безконтактен.

Как съм изтичала обратно до поляната, където празнуваха другите – не знам. После видях, че съм цялата издрана и наранена. Никога няма да забравя как той беше легнал там, като умрял. Адски много се изплаших.

От стреса започнах да пия все повече и повече алкохол. Мина се време, приятелят ми се оправи, даже и забрави, а моята зависимост към алкохола си остана. За да се справя потърсих съвет от моя приятелка, която работи в аптека. Тя ми препоръча капките Алкофитал.

Вече мина месец нещата и при мен са малко променени. Откакто си взех капките за лечение на алкохолизъм Алкофитал, аз коренно си промених навиците. Първото, което настъпи, беше едно много голямо спокойствие. Сигурно се дължеше на някоя от билките, от които са направени капките, но по-спокойно започнах да спя, не се будех от кошмари и в крайна сметка факта, че успях да си почина, ми помогна да разсъждавам по-нормално. Откакто взимам този билков продукт, аз с всеки път пиех по-малко и по-малко алкохол. Капките Алкофитал ме спасиха от самата мен. Ако не бях започнала да ги взимам, сигурно съвсем щях да се алкохолизирам.

Диана Колева от Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар