бТВ с официално изявление след опита за покушение над Генка Шикерова

бТВ с официално изявление след опита за покушение над Генка Шикерова
5 (100%) 1 vote

Генка Шикерова ще получи пълната подкрепа на медията в разкриването на извършителя

Генка Шикерова ще получи пълната подкрепа на бТВ след извършения миналата нощ палеж на автомобила й. От медията разпространиха официално писмо, с което изразяват становището си по случилото се миналата нощ, когато неизвестни извършители подпалиха личния автомобил на репортерката.

Генка Шикерова

Генка Шикерова

В него се казва, че Генка Шикерова може да разчита на пълната подкрепа на шефовете си. От медията изтъкват още, че са наясно, че работата на журналистите понякога може да бъде много рискована заради разследванията, които се правят и неудобните въпроси, които се задават. От бТВ обаче изтъкват, че това е единственият начин, по който Генка Шикерова и колегите й могат и трябва да изпълняват функциите си като представители на четвъртата власт, на които българските граждани разчитат.

В писмото на медията се казва още, че се надяват органите на реда да си свършат адекватно работата и да разкрият извършителя на палежа на колата на Генка Шикерова. А също и на предходното такова покушение. Както знаете, палежът нощес далеч не е първия подобен инцидент за журналистката.

През септември миналата година предишният й личен автомобил, марка Пежо, отново беше запален пред дома й. Извършителите обаче все още са неразкрити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар