Красимира Иванова за Бойко Борисов: Грешката му е, че е прекалено добър

Красимира Иванова за Бойко Борисов: Грешката му е, че е прекалено добър
5 (100%) 2 votes

Красимира Иванова, сестрата на Бойко Борисов, смята, че брат й е станал по-суров заради предателствата на близки хора

Красимира Иванова, сестрата на бившия премиер Бойко Борисов, рядко си позволява да говори пред медиите, още повече да обсъжда брат си. Доктор Иванова обаче наруши принципите си и реши да разкрие личните си наблюдения за случващото се с Бойко и политическите му проекти.

Красимира Иванова проговори за брат си Бойко Борисов

Красимира Иванова проговори за брат си Бойко Борисов

Според Красимира Иванова основната грешка на брат й е, че е прекалено добър и доверчив. „Много близки хора го предадоха и това му се отрази“, категорична е докторката. И изтъква, че това го е направило по-суров човек. Красимира Иванова не скри и разочарованието си, че е опитала да кандидатства за поста директор на АГ „Шейново“, тъй като конкурсът е бил предварително нагласен.

„Не е реално един конкурс да се провежда в продължение на три месеца, да ме разпитват час и половина и накрая да ми кажат, че конкурсът е прекратен заради конфликт на интереси“, гневи си доктор Красимира Иванова. А въпросният конфликт бил породен от факта, че в комисията, която решава избора, имало хора на ГЕРБ, предават от БЛИЦ.

„Нищо добро не ни чака в близко бъдеше, ако така продължават така нещата“, категорична е сестрата на Бойко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Красимира Иванова за Бойко Борисов: Грешката му е, че е прекалено добър”

  1. ивайло манолов

    апр. 03. 2014

    НАИСТИНА БОРИСОВ Е МНОГО ДОБЪР И НЕ ДОПУСНА ,ЧЕ ЩЕ МУ СКРОЯТ НОМЕР ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ АНТИБЪЛГАРСКИ,ИНАЧЕ ДОБРЕ БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ И ДОБЪР ЕКИП НАПРАВИ,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДАВА НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ОТКАЧАЛНИКА СЪСЕЛОВ И КАПУТА ДУДУК,ЗА ФАШИЗИРАНИЯ ЕБ.АЧ,НЕЩАСТНИКА,КОЍТО СЕ ПРАВИ НАГОЛЯМ МЪЖ СИДЕРОВ ДА НЕ ГОВОРИМ,СЕГА ИМПИЍЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА ИСКА!!!ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТИ ПОДАДЕ РЪКА ЗА ПОЗДРАВ,СИДЕРЧЕ,ЧЕ СИ ОФШОРКОВ ПЕДЕРАСТ,КОЍТО ДОРИ ЕДНО ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ,ТОЛКОВА СИ ГОДЕН МЪЖ,НЯМА ЩО…

Добавете коментар