Витомир Саръиванов обиди колежка в ефир! Изкара я „овца” (ВИДЕО)

Витомир Саръиванов обиди колежка в ефир! Изкара я „овца” (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Витомир Саръиванов се пошегува дебелашки с Михаела Карабельова, за да замаже гафа поиска прясно агнешко

Витомир Саръиванов засегна, и то в ефир, млада репортерка от ТВ7!

Михаела Карабельова скоро няма да забрави репортажа от село Конска. Момичето реагира с чувство за хумор като истински професионалист, но обидата си е факт и доказа какъв човек буди рано сутрин зрителите на телевизията.

Витомир Саръиванов пробва да разчупи темата за прясната българска продукция с груба шега към колежката си. Михаела Карабельова се включи от ферма за овце, за да разговаря със собственика й. Вместо просто да обсъди цените на агнешкото в навечерието на Великден, водещият изтърси в ефир: „Мише, някъде си сред себеподобни. Браво!”

Младата репортерка се засмя и отклони вниманието към темата на репортажа си, но ководещата Диана Радева видимо се почувства неудобно. От женска солидарност направи забележка на Витомир Сараиванов: „Не те е срам да говориш така”.
vitomir
Водещият пробва да излезе от ситуация с твърдението, че било първоаприлска шега. Диана обаче беше безпощадна и му напомни, че е закъснял.

Водещият обаче не се стресна и дори се примоли да му донесат от село Конска сочно агънце. Колежката обаче показа абсолютна непоколебимост и напомни на Михаела Карабельова, че днес е 2 април, а не 1-ви април.

Уви! Водещият се оказа повече гладен, отколкото възпитан и се тръшна за агнешкото си. Виж целя гаф, който сътвори Витомир Саръиванов на петата минута във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Витомир Саръиванов обиди колежка в ефир! Изкара я „овца” (ВИДЕО)”

  1. GAUDI

    апр. 02. 2014

    ТОЯ ХЕРМАФРОДИТ,КАКВО ПРАВИ ОЩЕ В ТВ7.ТОЛКОВА ГРОЗНО И ТЪПО СЪЩЕСТВО НЯМА И НЕ ВИ ГЛЕДАМ.ЛИГАВИ ТЪПОУМНИЦИ.ИЗХВЪРЛИХА ГО ОТВСЯКЪДЕ,А ВИЕ ГО,,ГУШНАХТЕ,,ТОЯ НЕЛИЦЕПРИЯТЕН ,ОПУЛЕН ТЪПАК.

Добавете коментар