Баща ми не искаше да си признае, че има проблем с алкохола

Баща ми вече не пие алкохол
0

Баща ми е обикновен човек, работник и цял живот се е трепал по строежите заради нас, но не признаваше, че има проблем с алкохола

Баща ми вече не пие алкохолОтгледал ни е сам, почти, защото майка ми ни напусна, когато аз бях на 7 години. Сега съм на 23. Имам по-малка сестра. Работя и уча, справяме се някак. През всичките тези години баща ми беше страхотен родител, най-печения, както казваха съучениците и приятелите ми, но имаше проблем с алкохола. Нищо не съм крил от него и винаги ме е разбирал. Обаче преди около година и нещо се раздели една жена, която му беше приятелка. Не че беше лоша, обаче много лицемерно и егоистично същество. Като се случи случката, баща ми започна да се затваря в себе си и да пие още повече. Много пъти съм му казвал каквото се казва в такива моменти, но той не искаше нито да ме разбере, нито да ме чуе.

Като видях накъде отиват нещата, реших да опитам да му помогна с неговия проблем с алкохола. Криех бутилки, разреждах алкохол, спирал съм и тока, карал съм го да ходим на разни неща – всичко имаше временен ефект. Някак успях да го убедя да ходи на сеанси при една моя бивша съученичка, която завърши медицина и специализира психология. Не знам дали имаше някакъв ефект, затова алтернативно започнах да му давам билкови капки за отказване от алкохола. С капките Алкофитал постигнах онова, което исках. Три месеца след като започнах да му ги давам тайно, баща ми започна да употребява все по-малко алкохол. Някоя от билките в капките за справяне със зависимостите сигурно е имала успокоителен ефект, защото се успокои, започна да спи повече, ходеше по-редовно на работа и, слава Богу, не го изгониха. Сега мога да кажа, че положението е доста по-добро, отколкото преди 7-8 месеца. Капките Алкофитал ми дадоха здрава подкрепа при алкохолното залитане на баща ми.

Жоро Филипов от Плевен

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.