Владимир Путин се разведе! Людмила заличена от регистрите на президентството

Владимир Путин се разведе! Людмила заличена от регистрите на президентството
5 (100%) 1 vote

Владимир Путин е прекратил брака си с дългогодишната си съпруга

Владимир Путин официално вече е разведен мъж. Руският президент най-вероятно е сложил край на брака си без да вдига излишен шум около случилото се. За това свидетелстват сериозни промени в регистрите на президентството на Русия. На официалния сайт на институцията Владимир Путин вече не фигурира като семеен мъж.

Владимир Путин се е развел с Людмила

Владимир Путин се е развел с Людмила

В раздела „Биографии на руските президенти“ името на доскорошната съпруга на Владимир Путин – Людмила, вече не фигурира, видяха от ИТАР-ТАСС. Дмитри й Песков, официалният говорител на руския президент потвърди, че щом е нанесена корекция в биографията на Владимир Путин, значи разводът наистина се е състоял.

На официалния сайт на Кремъл Людмила също беше заличена и са оставени само имената на дъщерите на двойката Мария и Катерина. Припомняме ви, че Владимир Путин и Людмила бяха женени в продължение на близо 30 години. Още на 6 юни миналата година обаче двамата обявиха намерението си да се разведат.

Като основна причина за краха на отношенията между двамата се изтъкват отношенията на Владимир Путин с бившата гимнастичка Алина Кабаева. Появиха се доста слухове, че двамата имат връзка, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Владимир Путин се разведе! Людмила заличена от регистрите на президентството”

  1. Melinda_Hax

    апр. 02. 2014

    =

Добавете коментар