БСП изключи депутати заради съмнения, че подкрепят проекта на Георги Първанов АБВ

БСП изключи депутати заради Георги Първанов. Още трима членове на партията изгоряха заради съмнения, че подкрепят проекта на бившия президент АБВ. Това са трима социалисти от Враца. Техните имена са Христинка Тодорова, Славей Григоров и Иван Тодоров.

[caption id="attachment_404401" align="alignleft" width="300"]БСП изключи депутати заради подкрепа към АБВ БСП изключи депутати заради подкрепа към АБВ[/caption]

Информацията за изключването им дойде лично от Цветелина Дамяновска, която е председател на общинската организация на БСП във Враца. Решението за изключването им е било взето в края на миналата седмица, когато се е провел специален пленум, на който да се вземе решение за съдбата на тримата. След обстойни съвещания е било доказано, че тримата са започнали да работят за движението на Георги Първанов АБВ, при това зад гърба на Коалиция за България.

Цветелина Дамяновска коментира, че до този момент Славей Григоров вече е имал проблеми с ръководството на БСП заради залитания по други проекти и решението за изключването му е било въпрос на време. Както знаете, не за пръв път БСП изключи депутати заради подкрепа към АБВ.

Първи от партията изхвърчаха самият Георги Първанов, който основа АБВ и най-верните му поддръжници - Ивайло Калфин и Румен Петков, припомнят от ПИК.