Съпругата на най-тежкия българин ще съди държавата

Гласувайте за статията
Това била последната воля на най-тежкия българин

Димитрина е съпруга на най-тежкия българин Иван Генов от Стражица, който почина на 19 март, 2014 г., без да получи лекарска помощ. „Няма да оставя нещата така и ще ги съдя до дупка. Аз сим писала до Хелзинкския комитет миналата седмица. Днес получих обратната разписка, ще чакам отговор дали ще направят нещо. Трябва да ми отговорят в срок до един месец” – твърди в интервю за „България днес” съпругата на най-тежкия българин – Димитрина.

Иван Генов

Най-тежкият българин Иван Генов беше с тегло 270 кг

„Искам да съдя държавата, здравното министерство. Иван ми беше казвал: „Ако нещо стане с мен, да ги съдиш до дупка”. От Хелзинкския комитет ще ми кажат какво трябва да правя. Изпратих им всички документи, които поискаха. Никой досега не ме е потърсил да ме помогне. Всяко чудо е за три дни в нашата държавата” – споделя с болка жената на най-тежкия българин.
На въпрос ще се съгласи ли на ексхумация, Димитрина отвръща: „На това не знам дали бих се съгласила. Те направо си го убиха, физически беше здрав. Това, че не можеше да ходи, беше, защото самоте рани много го боляха. Просто си умря от раните. От нищо друго” – смята жената на най-тежкия българин, който тежеше 270 кг.
В интервюто тя споделя, че не е сънувала покойния си мъж, но и че не би искала, защото това нямало да го върне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Съпругата на най-тежкия българин ще съди държавата”

  1. zaarski

    апр. 02. 2014

    на леля сега няма кой да и дава парички за богата лапачка без да прави нищо и сега търси пак далаверата.що го тъпчеше ма лелке,що не го подлижи на диета.те раните стават от лежане и плюскане.що не му затвори кранчето към хладилника ,ама и на теб ти беше гот нали.признай си честно,без бой.

Добавете коментар