Ани Салич с разтърсваща изповед: Бях между живота и смъртта

Ани Салич с разтърсваща изповед: Бях между живота и смъртта
5 (100%) 1 vote

Ани Салич за пръв път проговаря и за обидата, нанесена от бившите й колеги от бТВ

Ани Салич направи разтърсваща изповед. Новинарката разкри, че по време на раждането на сина й Лазар се е разминала на косъм от смъртта. Тогава Ани Салич е изпаднала в кома, от която лекарите са я извадили със страшно много усилия. „Бях между живота и смъртта. И до днес настръхвам при спомена“, откровена е журналистката в интервю за списание Lovestyle.

Ани Салич е обидена на бившите си колеги от бТВ

Ани Салич е обидена на бившите си колеги от бТВ

Въпреки ужаса обаче, тя и съпругът й са категорични, че искат още едно дете и на бял свят се появява и малката Хана. Раждането, на която минава безпроблемно. Бившата новинарка на бТВ за пръв път си позволява да коментира и раздялата си с медията. Ани Салич е категорична, че е напуснала, защото е усетила, че не е желана.

Водещата не крие и обидата от начина, по който вече бившите й колеги реагират на новината, че се мести в Нова ТВ. И по-конкретно факта, че я изкарват интересчийка, която прави рокадата единствено заради пари. „Беше ми много тежко и плаках страшно много“, откровена е Ани Салич. И е категорична, че няма да прости на хората, нарекли я сребролюбка, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар