Смъртта на митрополит Кирил с окончателен отговор: удавяне, причинено от инфаркт

Смъртта на митрополит Кирил с окончателен отговор: удавяне, причинено от инфаркт
5 (100%) 1 vote

Смъртта на митрополит Кирил получи своя окончателен отговор, разследването за инцидента – прекратено

Смъртта на митрополит Кирил вече има своето официално обяснение и то е, че владиката не е починал от насилствена смърт. От районната прокуратура във Варна обявиха, че след разследване, продължило почти девет месеца, експерти категорично са доказали, че причина за смъртта на митрополит Кирил е инфаркт на миокарда в ранен стадий, който е довел до удавянето му.

Прекратиха разследването за смъртта на митрополит Кирил

Прекратиха разследването за смъртта на митрополит Кирил

Самият инфаркт не е бил тежък и ако варненският владика е бил на сушата, със сигурност е щял да оцелее. Тъй като се е намирал в морето обаче инфарктът, макар и лек, е довел до невъзможност на Кирил да се задържи на повърхността на водата. Вследствие на това владиката се е нагълтал с вода и се е удавил, се казва в официалното съобщение на разследващите.

За негов лош късмет, той е плувал съвсем самичък край рибарското селище „Траката“ и никой не е видял случващото се, за да се притече на помощ. Резултатите от разследването и всички направени експертизи категорично опровергават появилите се спекулации, че смъртта на митрополит Кирил не е естествена и той е бил убит, предават от ПИК.

Разследването за трагедията пък е прекратено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Смъртта на митрополит Кирил с окончателен отговор: удавяне, причинено от инфаркт”

  1. analiz

    апр. 03. 2014

    Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима „варненци“ : – Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама „столичани“ (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато ексхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО ИМАТ “ЧАРВЕНИ” ЗАДНИЦИ . . .

Добавете коментар