Албена Денкова рекетира „Денсинг старс”

Албена Денкова рекетира „Денсинг старс”
5 (100%) 2 votes

Поискала в договора да бъде включена специална клауза

Албена Денкова подлага на невиждан рекет продуцента на танцувалното риалити „Денсинг старс” – Нико Тупарев.

От кухнята на шоуто издават, че фигуристка номер едно на България е поставила рекетиращи условия на продуцентите, за да се съгласи да участва.
Освен, че Албена Денкова успяла да се спазари с продуцентите за рекорден хонорар, който е три пъти по-голям от този на останалите участници в „Денсинг старс”, тя поискала в договора да бъде включена и специална клауза за застраховка, в случай че претърпи инцидент по време на участието си.

Албена Денкова поиска към договора да бъде добавена специална клауза

Албена Денкова поиска към договора да бъде добавена специална клауза

Така Нико Тупарев бил принуден да се съгласи на хонорар в размер на 60 хиляди лева плюс специалната клауза, която Албена Денкова поискала да бъде включена в договора, само и само да вземе участие в танцувалното шоу.
На всичкото отгоре шампионката по фигурно пързаляне ще изкара по-малко време в „Денсинг старс” от останалите участници, тъй като влиза в шоуто три седмици по-късно.
Албена продължава кариерата си на фигуристка заедно с половинката си Максим Стависки, с когото вземат участия в различни ледени шоута в Русия.
По този начин осигуряват доходите си и затова излизането на Албена извън строя би й струвало твърде скъпо.

Запознати твърдят, че това е и причината, поради която Албена Денкова е поискала да получи гаранция за обезщетение при евентуална травма по време на участието й в „Денсинг старс”.
Носи се мълвата, че поисканото обезщетение е в размер на 50 000 лева.
Фигуристката приела офертата за участие в танцувалното шоу едва след като били изпълнени всичките й условия.
Тя споделя, че очаква с нетърпение първия си танц тази вечер.

За момента двамата със сценичния й партньор Калоян се разбират много добре и имат изключително близко отношение към танците.
Всичко това й дава надежда, че през следващите два месеца ще имат възможността да покажат най-доброто от себе си както от техническа, така и от артистична гледна точка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Албена Денкова рекетира „Денсинг старс””

  1. GAUDI

    апр. 01. 2014

    егати наглата крава УБИХА ДЕЦАТА,ЕДНОТО СЕ ГЪРЧИ,А ТАЯ И АЛКОХОЛИКА УБИЕЦ ПАК СА ТУК.КАКВИ ПАРИ,КАКВИ 5ЛВ.БЕ АЛГАФАР,НА ТЕЗИ КОПЕЛЕТА,АМИ И ТИ СИ ЕДНО ЛЕКЕ.

Добавете коментар