Тук живее златният Гришо! /ПАЛАТЪТ В СНИМКИ/

Тук живее златният Гришо! /ПАЛАТЪТ В СНИМКИ/
2.8 (56%) 5 votes

Тук живее шампионът ни Григор Димитров – Гришо!

Ракета №1 за България Григор Димитров – Гришо живее в палат за пет милиона долара в мечтания за всеки спортист квартал Манхатън Бийч. Той купува къщата още в далечната 2006 година, като дава отгоре милион долара, за да я преобрази по свой вкус. От януари нашето момче, което е 16-ти в световната ранг листа, се наслаждава на лукса и привилегията да живее в баровски квартал на САЩ, като палата му има изглед към океана.

Гришо живее в палат, но продължава да е естествено и скромно момче

Гришо живее в палат, но продължава да е естествено и скромно момче

Нищо в живота обаче на 22-годишния Гришо не е получено даром. Единствено хъса на родителите му и желанието за победа са изстреляли почти двуметровия мъж, с вечна усмивка на лицето си и изключително земен като човек и характер към върха. Въпреки че е единствено дете, той още на пет години хваща първата си тенис ракета и се лишава от много неща, които са нормални за децата на неговата възраст, за да успее.

Въпреки че трябва да се пука от гордост, защото кара една от най-скъпите леки коли в света и се събужда до една от най-сексапилните жени на планетата – Мария Шарапова, Гришо е повече от скромен. И никак не обича да се ровят из личния му живот. Напук на клюките, които непрекъснато заливат медийното пространство, че двамата са разделени той опровергава гнусните инсинуации. И казва, че е повече от щастлив с жената до себе си.

Палатът, в който живее Гришо

Палатът, в който живее Гришо

Въпреки че в последно време са по-малко заедно заради важните турнири на двамата, през април отново ще се радват на взаимната си близост. Сега хасковлията Гришо си е в България, защото ще участва в отборно световно първенство по тенис. Приятелката му използва случая, за да се види с родителите си, които обожава. Както и да осъществи няколко бизнес дела, докато им гостува във Флорида.

Маша и Гришо се возят във вечното Порше

Маша и Гришо се возят във вечното Порше

В този американски щат още непълнолетната Маша купува за своите родители вила за три милиона долара. Имението е с пет стаи, седем бани, тенис корт и плувен басейн. Покупката извършва, когато е непълнолетна.

Насладете се на дома на големия Гришо!

Насладете се на дома на големия Гришо!

Маша разказва, че още четиригодишна започва да се занимава с тенис и днес тя е седма в света тенисистка. Попада в академията Ник Болетиери във Флорида преди да е пристъпила прага на училището. Затова и купува в този американски щат прекрасния дом за своите родители. Понеже, както споделя самата Маша, иска да им осигури спокоен живот затова, че са я отгледали, възпитали и дали начален тласък в живота.

Сега двамата с Гришо са успешни и повече от щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тук живее златният Гришо! /ПАЛАТЪТ В СНИМКИ/”

  1. UUU

    апр. 02. 2014

    Евала на момчето завистници гадни! Сам си твори и настоящето и бъдещето.Да е жив и здрав!

Добавете коментар