Революционно: Женим се по интернет!

0

Много двойки ще предпочетат такъв вид бракосъчетание в интернет!

Улеснение за сключване на брак по Интернет готви нов проект на Европейския парламент. Това е за тези двойки, които решават да се бракосъчетаят чрез социалната мрежа. Като избегнат куп административни тегоби и забрани.

До момента администрацията проваля много от начинанията на хората по света да се врекат във вярност един на друг. Затова и новият европроект, който ще се внедри в страните, членки на Европейския съюз е на път да се случи и у нас.

Ще се женим в интернет - няма лъжа и измама!
Ще се женим в интернет – няма лъжа и измама!

Днес, когато статистиката разкрива главоломни цифри, от които е видно че тридесет и пет на сто от българите притежават домашни компютри, а около два милиона от тях са потребители на социалната мрежа е напълно нормално да се приеме и електронна версия на подпис в социалната мрежа, който да узаконява връзката между двамата дори и в различни краища на света.

Новият законопроект ще регламентира признаването на електронната идентификация на всеки, който иска да сключи брак по Интернет.

Този начин на узаконяване на електронния подпис по социалната мрежа ще заработи и в нашата страна. Но това ще стане едва след като страната ни създаде собствена система за разпознаване.

Това ще улесни тези от желаещите, които не искат да ходят до съответната страна, за да слагат само там и единствено своя подпис под брачните си документи. При онлайн процедурите, ако не ви се ходи примерно до Испания или Австрия, за да подпишете брачното си свидетелство електронния подпис улеснява нещата, защото това може да го сторите по Интернет. И то да се признае за напълно законно.

За да имаме легитимен достъп до социалната мрежа в Интернет през 2013 година стартира и проект за електронни карти за разпознаване. Но засега нещата са стопирани.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.